天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
美心夠膽話黃先啦
KFC呢?
麥記都係咁話
好食都講得出
講真
你睇佢哋Facebook已經見到不停咁情緒勒索係咁話自己慘
人哋比建議有啲爭論 佢開口埋口就話
你可以打鳩我,唔好搞我啲屋企人
所以覺得難食會去第2間黃店食 始終人人口味唔同 總有人覺得好食唔好食
根本佢炒乜都係落嗰隻汁,又咸又難食,之前做四折諗起陣味都唔想嗌
乖啦 自己做吓功課啦 上網搵資料有幾難呀
請包容,我去咗tg戰線
咁嘅價錢 唔好叫鳥冬拉麵就ok
飯都好難食
係到博咀話好食個D就真係PR喇
$40都唔洗 係咁上下㗎啦
可以接受啦 $3x-$4x 日本嘢 我真係會要求好低 畢竟一分錢一分貨
食過咪唔再幫襯,佢問題係食物質素差,佢改善好食番既,我會再幫襯,但睇佢果款同用料,應該都要大執架喇
因為佢地知大部分香港人都有同情心
扮慘可以KEEP到佢D生意
依家出個POST話咩頂唔順, 咁佢D支持者咪會話你地批評間野, 搞到老板點樣點樣

好簡單, 有黃店俾政府/ 俾狗搞, 香港人一定會撐佢
依家間店俾人批評, 你係店主點做先可以唔駛改善但又KEEP到生意?
你將批評你果D人講到佢好卑鄙, 講到佢地係PR, 係政府派黎分化黃店既
咁就自然繼續賣垃圾都KEEP到生意
勁在佢永遠都冇畀人搞 又永遠都ATNA 蘋果日報廣告都唔見佢落
死左條心啦

原本第一個講櫻花樹下個POST就係呢個
https://lihkg.com/thread/2704117/page/1

成個POST講佢D野難食多過講佢搬大鋪
但佢D回應就隻字不提, 擺明想繼續打黃店牌賺錢
係新北江我諗唔到有咩原因要食佢間野
成件事真係好噁心,話佢難食就上升到黃藍問題,又話黃衛兵,扮慘喊苦喊忽可以呃到唔知既人幾多次,其實佢肯改善,我地住天水圍既,實會幫襯番,但依家見到佢咁,都知個老細咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞