天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
垃圾content farm
乜撚野天水圍六星陣都可以9up 6個post
偷人文當自己野又唔credit返
個名臭哂咪轉名囉
細良國父:邊個批評黃店就係分化五毛熱普城撚
又話要養住員工又嘜又性,就咁就停工,笑撚左,屌你老味批評幾句講事實就跪撚左,不如諗下辦法改善下啦屌,你呢種精神真係脆弱啊,想告急可以講聲既,只要你肯改善下
之前刀削麵真金白銀喺蘋果落廣告吸到一堆客
呢間閪嘢眼紅人哋,panda做6折,外賣自取做4折搶客
已經唔止嘢食難食,咁樣做鳩同路人嘅鋪頭真係唔會幫襯
新北江大把黃店,十間有八間都唔撚鍾意佢呢個同路人
唔通全部夾埋咩?
呢D 店真係好撚嘔心
日撚日淨係識得扮慘
屌你老母搬面積大5倍既鋪又話頂唔順
我日撚日做到隻狗咁夠頂唔順啦
諗下點改善食物質素好過出黎扮可憐啦
其實我無話係對家屈佢,上面講我有聽,上面都話當面有反映,我咪問之後點,如果都係咁咪唔好幫襯,唔去食
唔改咪好食,難食就等執笠,唔抵得幫,唔好乜都瀨,仲要開口屌屌聲,因為遇到啲pr好鐘意咩都反問一餐,只為撩交嗌。上面話反映過,如果真係有咪講件事囉
例如:當場難食到pk,我同咗店員講,佢當我透明/佢屌返我
咪爆出來比人睇佢有幾衰

我從來都無話你哋係假
有冇諗過推唱衰藍店po係唔需要理由
咁你瞓醒未,係咪打咗針啊
難食咪唔好幫襯,有乜問題,佢唔改咪由得佢,無辦法,所以係想點,唔好食自然被淘汰
唔唱衰藍店就多多理由
要唱衰黃店就大把藉口
好多味精
點弱智,你有咩推論,我問一句就等於弱智?

上面講反映過,咁如果真係有件事,你都應該講得返出來:我上次食XX麵,難食到嘔,我即場同佢講,佢黑面唔show我,我以後都唔會幫襯。

我都覺得晒時間覆你,咁都諗唔明
好多人食
咁我下次試下食其他先
難食就真係無辦法始終食店都要人食得落口
又block一隻
上面仲有幾隻屌我,屈我好似表示對家全村人屈間店,我話唔好食咪唔食囉,有人覺得好食,有人覺得唔好食,都係個人問題

連登就係咁,二元對立,你一好似唔係佢個邊,咩都屈你話你
特別係啲PR好鐘意起底一講唔過就人身攻擊,好得閒撩你嗌交,通常都係反問句,唔答你問題

清,上連登乜認真,唔係話點,反正PR任務係分化,話好食就話你係咪食屎,仲好意思話同路人,我認同佢哋講嘅事講唔好食問多句就話人弱智,人身攻擊,要打散個信心,所以要睇清楚
block你老母咩
基本野都做唔好
就唔好乜都用黃去做擋箭牌
黃唔係免死金牌
難食無人食 自然就比市場淘汰架啦
佢地食開意識型態
開係食食物
一黃遮三醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞