天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
話你難食就話係打手屌你老母永立不敗之地
賺還賺 但下下利用告急 搏同情

錢佢就識賺 野食就繼續難食
連同路人鋪都憎佢

唔岩聽就係PR
起我底 我係PR 死全家

依加唔可以講黃店錯處
講就係PR /0.5 / 抹黑
真心痴線黃衛兵
個條撚樣仲要係去報讀PDGE
唔好塗毒下一代啦
鬼叫中共搞事搞左廿幾年
禁錯左負皮點改返
好多PR五毛分化
朝早好多黃衛兵係到架 潛曬水
見到黃店呢兩隻字就仆住入黎
間鋪試都未試過 來龍去脈又唔清楚
一句就撻落黎分化撚PR
衣加搬左新鋪又係到扮可憐... 講鋪租要幾錢,又係到講呢個鋪位好多大鋪都做唔掂,係咪又要告急啊...
真心真係好核突

唔係做緊Foodpanda獨家架咩?
做咩咁肉酸轉個鋪名係第個平台上架?
難食 服務態度唔好 你可以幫襯第2間黃店 始終人人口味同感受都會有唔同 幫襯黃店從來唔係追求咩5星級服務米豬連質素 係食一份信念 你美心夠膽話自己係黃 我都一樣會幫襯 就係咁
唔係要追求好食啊衣加,係佢d野食真心難入口,你食過未
難食咪唔好去lo 又無人迫你去食 我諗食野你重有得選擇掛
你有冇睇老闆講d咩,有冇追po嫁,屌你都廢事
就係因為黃店先屌佢,好似龍門咁
收皮啦,食過一次,狗也不屌,咪扮黃呃錢啦
呢個真 開門時間無限延遲
辣到我噴屎
一定唔會咁多客都告急先
第一-咁多cap圖,新聞話告急,係到扮冇告急,第二-想問點樣搞到佢屋企人啊(批評你間野食質素叫搞你屋企人?搞到你屋企阻你發達啊?)第三-收到批評質素問題,反應就係話自己d野好好食(姐係繼續劣食唔會改善既意思啊,都係既...5年尼請既師傅都唔掂)
第四,衣加扮大牌,好好生意? 咁囂張?威脅話退出黃色經濟圈?又扮可憐又扮唔至在係咩意思? 撚狗咁撚啊
佢話衣加間大鋪開鋪成本仲低過衣加間細鋪,無覺得呢
番黎喇連登仔
想當年既龍門冰室

你承受唔到D咩
Marketing尼姐 又尼扮可憐,人地都要生活既,咪再評估下個風險囉,咁都有自知之明既,除左打住個黃店旗號外,真心唔知有咩原因會入去食啊幫唔到
好食還好食,好污糟 隨便見到幾隻曱甴
應該聽日就話唔想令大家失望開返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞