天水圍黃小店被追擊

941 回覆
1400 Like 318 Dislike
又block一件pr
難唔難食口味問題姐
次次經過都見到咁多人幫襯
唔通真係食開屎咩
櫻花咪又係支那貨賣點黃收貴幾蚊, 問題唔係支唔支那貨, 佢幫手足收貴幾蚊冇問題, 問題係冇晒612基金, 錢去邊? 仲搬左間大舖? 真係當我地水魚?
人哋林進有講佢哋有合作送飯去警署 而且佢問題係一味平 冇顧質素先有部分人不滿
舊舖就係, 新舖筆錢擺明係消費黃圈得返黎, 佢d質素唔執算偷笑, 仲有錢搬大舖? 同埋佢為個圈做過d咩? 我真係唔多見, 人地榮光、水門就真係為左個圈做左好多野。
一間告急幾次既鋪換大5倍既鋪位
隔離冇乜告急既八麵館就執左, 都幾諷刺
講真,邊有pr 針緊櫻花樹下,新北江正常口味黃店鋪頭己經日日大排長龍+爆外賣單,天天,刀削面,麗江,正常食飯時間唔早啲去根本有排等

但我等幾耐都唔會再食櫻花樹下,食左2次都好難食,個拉面擺明係賤價大量包裝拉面款果隻黎,難食過自己百佳買拉面淥好多
其實講平佢都唔算好平啦
送狗屋咋, 咁佢就唔好吹到日月明教咁喇, 榮光送監獄送到通晒天喇, 人地有冇講咩?
佢係租約期滿傾唔掂先唔做 搵緊新鋪位
質素就不在話下啦
早排明明自己就話要告急
出面有曬Post 同埋自己私底下Wts都話告急
轉個頭又話澄清左 從來都冇講過

你估天天個老細眼紅佢多客 特登搞鳩佢咩
上面有人答左你佢做過啲咩

不過要搵為個圈做過只咩先幫襯得嘅話我諗最少7成黃店都唔洗幫襯

個人黎講理念相近嘅話就值得幫襯
btw佢啲來貨質素的確幾差下
八面館幫襯過2次,坦白佢係好平,但味道真係算唔好食,所以客都唔算多,但佢從來冇告過急,味道唔好,自然淘汰好正常
咁呢個的確係柒嘅

天天老闆又冇屌錯
我覺得柚皮幾正
呢d唔係柒
係果老闆本身人格就有問題
生意難做,租金只有加無減,真係捱唔住喇!八麵館即將租約期滿至10 月尾, 已經決定不再續約, 各位有緣再見!

同捱唔住執柒左有咩分別?
除非你話佢又搵緊鋪位轉去大鋪啦

兩間其實味道都麻麻
但一間之前幾次告急, 之後搬大鋪. 跟住話其實自己冇告急過
一間冇告急, 但加租就已經頂唔順, 要搵平鋪搬
都幾諷刺
老實講我尊重八麵館,人地真係冇打過告急牌。
講完告急 眨下眼就搬大鋪
廿萬租 加埋其他開支 都至少三十萬
一間需要告急嘅餐廳邊個頂到咁大嘅開支?

唔多講啦 佢唔想認佢之前叫過告急係有原因
我都係佢個柚皮好正
誠信破產啦 咁多證據都仲擘大眼講大話
俾人踢爆哂 而家咪承受唔到囉
有客人曾經提及,我哋食物品質唔錯

邊個客人食開屎
黃小店

轉租廿幾萬租既鋪位

老闆又買車買樓

野食又唔撚掂

仲要借抗爭名義黎昆水?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞