凶靈祭 薩滿 討論區

1001 回覆
82 Like 13 Dislike
垃圾,岩岩apm睇完,完場全世界屌左一聲
10分真係俾3分

2分俾敏個樣 1分俾佢點點
又一個失敗種出來吠

隔一陣李光洙又附和

錯有問題

之後改正就無問題

就算我認錯左係狗有幾撚柒呀?

你襟delete制襟左兩,三次
係咪就會將部電腦/手機/ipad連埋你個頭塞落你老母個臭閪度呀?

成班人話係就係,你咪就係藍絲思維囉完全唔識獨立思考,你係就引出生物學佢邊度似狗,都仲有啲討論價值
起完你底發現你性格一定係聲大大無貨賣
引出生物學佢邊度似狗

你都31歲唔好仲相信默默付出啦

了解成件事最重要

就好似喺度咁

你都未了解大局就衝出來吠

咪俾我起到你底囉

表面好有自信冇用內裡都要有自信D
有人附和即刻打字

你睇我幾了解你

你有天份做一隻兵

29歲A0你都溝唔到你真係用屎眼睇野所以搞到個腦殘
你認錯人啦,我老母唔洗俾人屌㗎,係管你老母俾客屌

蠢撚
原來屌到女就好有滿足感

你人生之前既感情應該好失敗
原來你老母真係做雞既

唔怪得之咁撚蠢,又開始步李光洙(永遠會員)後塵強逼重覆性行為

原來29 A0真係當你係兵
溝唔到佢咪屌條質素差過佢既
你既水平就係得咁多
認命啦
開始細聲

人生感情失敗,識得分人同狗

人生導師
[img]https://na.cx/i/5uRgewJ.png[/img
想起2019年,我同大陸仔因為政見爭執,對方話要約我出來隻抽。我點會出去隻抽呀,俾人拉咪好唔抵
所以我就放佢上連登,等多d人幫手起佢底。
「等我校大隻字先」
希望佢知錯
係人都識
唔怪得之你老母去左做雞

你老母個諗法絕對係 「個個女人都俾男人屌,咁點解我唔做雞搵,仲可以養埋我個仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞