凶靈祭 薩滿 討論區

1001 回覆
82 Like 13 Dislike
其實啲鬼係咪女主祖先屠殺過果啲人
搵佢個女上身報仇?

*點樣可以隱藏上面段字免劇透?
咪就係囉
但又冇交代清楚做過啲咩嘢
咁樣唔得喎⋯⋯
我覺得老母係咩都唔信
唔計最後咁易就放棄唔再信耶教
真係耶撚咁大愛就唔會賣狗肉掛
感覺上係純粹因為唔想做薩滿先搵啲嘢嚟信
其實係一來好多儀式又冇講解係咩事
未去到垃圾
不過吹得太大
1. 用hand cam拍懶真實,但cam man長期處於不死狀態,女主角發哂癲都唔搞你
2. 中間個女搶cam扑個老母,可以迅間轉咗第二個角度影件事但原來個cam man消失咗,on9 剪接
3. 你老味明知個女上咗身,但仲成家留係屋企,連個細路留停俾佢搞,on撚9劇情
4. 最尾吹到幾撚恐怖,但只係成班演員妝都唔化係度扮癲,純粹係outlast果種低級驚嚇。

近年恐怖片都係得Hereditary先掂(不過預咗有人話Hereditary悶)

(不過遇
你太過抽離套野呢套劇情有d on9但未去到好出戲
係有Loophole啦

Mockumentary但是係驅魔儀式咁樣仲咁對住拍多少有點On9
反而上半以單人Interview去塑造個氛圍幾好
一次過將偽記錄片好同壞處拍哂出黎,冇左隊crew後面劇情會好好多

隱藏文字可以用加密功能 下圖箭嘴指住
㩒四下 人地就需要自己㩒先出到入面內容

我通常會用埋細字[size=1][/size=1]同深顏色code [navy][/navy]
仲話二家姐賣狗肉定食狗肉
唔通真係啲狗狗亡靈搵佢呢家報仇
之後敏食咗隻白色狗 事實上係要處決叛徒
最尾啲人就其實唔係喪屍 而係瘋狗症
你咁講幾似
咁果個石像神係純粹虐構?
有賣但好似無直接講有無食
佢賣狗肉個檔名仲要叫天堂狗
天堂狗
仲唔係天堂狗神要制裁食狗嘅人
食狗嘅人要變成狗
最後全部人都中哂瘋狗症
千祈唔好拍續集宜家咁完咗就最好
梳 個名係我記錯
但科學點解釋作法既時候個壺自己喺度震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞