凶靈祭 薩滿 討論區

1001 回覆
82 Like 13 Dislike
你哩啲智商 唔使思考咁多啦
連登係咁上下質素
醫好陽萎未
屌成套嘢講 信仰+報應
咁都可以打論文係痴咩撚嘢線
講到好白架啦
仲直接過哭聲

當然後半段啲位太過on9就係
同埋套戲啲配樂搞到唔知係想人驚定係提觀眾就嚟要驚
搞到啲恐怖氣氛麻麻

揸緊個信念就係一條狗
你9成9鍵戰

睇你社運post就知你淨係識叫其他人足做(攻擊/防禦/有危險既事)

頂多有影過狗相

扮咩指揮官
笑死
和理非 單邊智商學人還擊照下鏡,你有還擊之力咩
你都on撚9。自己蠢撚過閪咁理解唔好背後意思就話套野直白
笑撚到仆街

如果係直白就唔會引起細思極恐既集體思維
因為你蠢,所以先覺得套戲直白
我問你第一個分鏡劇照點寫你識咩?

一陣又話啲度係連登蠢撚衝出來柒

我寫既就唔係論文而係劇照

屌你老味你睇就直白
劇照一句起兩句止點叫演員做戲?
當個個影帝影后?
你現實做開牆頭草/隱形人?
你現實係咪唔識分辦狗

當你默認自己係牆頭草/隱形人

假設我認錯圖一面團黑色物體係狗,可以有幾柒你話我知

Jer撚住又俾我屌撚到面曚曚
連登哈巴狗 李光洙(永遠成員)特長:俾我打極都仲咬住唔放
成套戲去到驅鬼前都仲okay,去到當日就崩壞曬.一嚟唔知諾係巴揚神上身定係畀其他邪靈上身啦,但如果係畀邪靈上身咁佢無必要對敏念咒,而上敏身嘅邪靈亦都唔使扮返阿敏嚟迷惑諾.
至於紅色車就好似上面啲巴絲打咁講,係信仰問題.就好似害匙咁,你相信巫術係真嘅咁巫術就會對你有效.而當諾同念講話以前啲嚟足5個月m呢啲係搵人搞鳩佢而令到佢代替自己做薩滿嘅手段嚟.當真相大白之後就好似戲入面最後咁交代咁,唔知巴揚神有無上過自己身.
btw,敏畀鬼上身之後嘅造型有啲角度令我諗起aga.
阻撚住時代進步既廢腦仲loop緊張圖

你快撚d去死

屌又唔夠我屌 邏輯又唔夠講
淨係jer住一點 用圖像反擊?

人同狗我真係分唔清楚呀
因為我都當你係狗
定你真係狗我當左你係人

由同你對話嗰度開始錯左
笑死你揸住鍵盤吹自己好撚叻就真係以為自己好叻 你有係健身po睇我啲相就知我有冇擊之力啦懵撚

原來一開始肥神婆見到條屍係狗黎
戲院睇時間太短又濛真係睇唔清楚
呢幕又係唔知有咩意思
蠢撚 你有健身咪又係和理非心態
問心你敢反擊咩
大隻既大撚把,唔去做都係67
你講得啱
起我底就以為知我係咩人有得買ac 架傻系
都係個句 你咁既智商 唔使思考咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞