凶靈祭 薩滿 討論區

1001 回覆
82 Like 13 Dislike
個徒弟咪又係乜都唔識 問佢咩都唔知
都係循例上有人睇住姐
個女同惡靈已經困左係好多符布經文嘅房仔裏面出唔到黎
個師傅好有料可以將大量既惡靈召喚去咗老母度再封佢,剩低少少惡靈漏咗喺房仔
但個女人點解一開門就代表失敗,因為殘餘嘅惡靈瞬間可以控制返老母?
點解又唔召喚晒落去老母到?
仲有臭雞
前面加番月俄2粒字就正
你當女主係一個媒介
因為前段講佢做左儀式 好似開左門咁
所以咪要用符封住佢
老母代女, 就算老母失敗, 女被封印住,理應無事。而且女再去現場風險太大。

紅色車就是換人的借喻。大師是好有心思,真是勁過肥神婆好多,可惜被累
肥神婆係薩滿仔姐 你當一個山頭一個"神"就一個薩滿
但大C應該一個地區既代表 lv上都有分別
肥神婆根本是唔夠班,只是夠虔誠薩滿才幫下佢做神婆,本來她都感覺良好。但呢壇野她發現完全搞唔掂,加上發現和大師巨大差距,令她信仰動搖。賤家姐仲要臨尾chok她一鑊
幾好睇,但要睇就要去戲院,屋企睇冇feel
媒介本身被符封住 所以入左lomo身就走唔到
出左黎咪可以幫到隻靈走佬 好簡單姐
其實關事 佢媒介呢個身份好重要
而唔係殘餘vs大量力量
一破咗陣大師幾勁都中埋招
個陣咁撚重要搵一個乜都唔撚知既二打六加個女人看門口
大師呀大師
另一個角度睇,巴揚神安排念自然死亡,令佢唔駛死於非命。所以真係睇你點睇。
你當好多靈成為一體咁睇啦 大C去睇場果陣有講過
封左落個容器 但女主係另一個媒介 姐係一度門
你當本身被符封住左 女主出返黎=度門開得返 咁咪走到 其實好明顯
呢個位真係唔算bug 你地講把鎖先真係解釋唔到
其實係幾鳩㗎,明明都試過鎖左房門都走到出黎,依家求求其其貼少少符就話封住阿免,就算鎖住力量大到咁都係會暴走啦,鎖定唔鎖都阻唔到班靈體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞