[重甜]百花王學園

1001 回覆
92 Like 11 Dislike
好睇記得SHARE 比朋友睇下
又開始重口
其實重口多人睇啲定唔重多人睇啲?我已經睇唔透
重口我會自動濾鏡飛住睇,我只係鍾意睇劇情
唔洗理我的,可能其他巴打鍾意重口

樓主寫重口有冇扯到?
唔扯寫來做咩
重口for sure #lick#lm2
身為絲都覺得好正
支持樓主繼續重口 #hoho#
絲打,你呢個唔係加密來架喎
來緊來緊,下一篇重口
竹簽講故台家長指引
以下情節涉及不當行為及暴力,或會令觀眾情緒不安。
請家長盡量陪同子女觀看。
#四肢截斷 #子宮虐待

注意:說話對象改變。橫線以內我指陳夜瑤,你指徐曉夢,李老爺指....李老爺。
問多次,樓主寫抽獎箱時有無扯旗
點解要咁問
性癖調查?
真心癲,好好奇樓主點諗出嚟
想知你寫故係抽離自己,放縱思想定係純粹寫自己隱藏既癖好
呢個算輕口
咁渣既橋大把有得出賣
咁樣好難講
唔係我既癖好又解釋唔到點解我會諗到呢啲野
但係我又唔可能係入面既角色,冇得唔抽離
樓主玩法拍得住人彘
大致明白

唔知有無可能措描述到抽獎箱諗緊d乜
我近排睇返光榮果隻零 重製我先知
佢有啲巫女係會用來做人柱
叫「匪」
係壓碎啲女既四肢之後再塞佢地入一個細箱,再浸左佢地個箱
等佢地徘徊喺生死之間
而果隻只係好平常大家玩來睇下女既game
(話說用主角群既巫女來做標準,應該所有巫女都係靚女來)
喂咁我仲要加埋家長指引,算係咁啦
真係日本仔求其一條橋都咁
我呢啲程度係連登先會話重口
可能要遲啲補返設定
連登冇得edit 比我加返字入個po 到
重口味外傳唔錯呀,想睇既有得睇,怕重口既唔睇都唔影響劇情進展

得罪李老闆既女下屬
很正磨牙
比較想知係唔係多數男士先愛好呢種方向,好似冇乜女性向重口AV/H game/動漫
真係好難講
首先點計呢?
如果某樣野重口,會唔會仲可能被市場歸類為女性向呢?如果歸類左做男性向,咁比女人買左你點知呢?
黑暗既幻想人人都可以有,真係M 底既女亦都存在
但真係特務咁,佢唔會話你知佢係特務架嘛
任何人有咁既癖好都唔會周圍同人講架啦,如果唔係我洗係手機打呢個故
而且某樣玩法或者癖好算唔算係重口或者偏門真係因人而異
例如而家興起既獸控
人同獸人或者獸人同獸人扑野,對你來講算唔算偏偏或者重口?有啲人覺得,有啲人唔覺
同時參加獸圈同時有性幻想既女不計其數
P 站上面好多獸圖都係比人訂製,果啲多錢到有啲可疑既獸控訂單係男人定女人比錢,你又點知呢?(當然我係暗示緊好多都係女人比錢,亦係事實)

除非大家肯攤出來講,如果唔係既話真實情況係點真係冇人會知
又玩截肢玩內臟
加左密架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞