Oculus quest 2玩Steam VR討論(19) 128版本正式推出!!

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
有啲好似配完眼鏡係個盒到有張卡寫左你幾多度
搵下有冇囉
無就要去驗驗完可能要換眼鏡了
Amazon 買唔計?
no
我之前配過con 都係睇番con盒雖然唔算好準
配con 會唔會驗埋幾多度??
去理大見視光師
收幾舊水
都會 不過con佢比個數會保守啲 同埋都幾年前
Btw so far so good

收到封德文既gmail google delivery track 個shipment No. kick左係到我諗應該要等耐啲?

等左成個月啦,乜都冇update
DHL個個 我都係咁 你可能要搵出面啲網先睇到咩status
search “delivery track” 會睇到啲野
依然係In Transit,只能繼續等到2046
武肺可能要耐啲掛 只要唔係return to xxxx 應該無問題?
如果有得揀,寧願加錢飛機運黎。
個VR由Amazon買,至到手都係用左4日。
偏偏個Lens成個月都未到
我都係一樣,我都打算過多排仲收唔到就send email問下
想問下quest 1係咪同quest 2一樣用法,岩岩有朋友送左部比我,準備開黎試下
同埋冇冇得好似quest 2咁加近視鏡片?
可以加LENS
要Q1專用
有無人想夾份買Oculus quest 2?
官網平100蚊買左
而加集運倉寄緊黎HK
介紹個朋友俾大家
Onward 两問...
行路係咪得一個速度?
單人有冇故事模式?類似call of duty...
Thx
放低枝槍係你條腰下面 左手按實冬菇再放手 就可以跑

冇得一路舉槍一路跑

無單人模式
Thx Ching
1 more question, how to operate this machine?
Very thanks

oculus quest pro spec流出

突發Q2官網買第二部減100SUD Oculus Quest Pro迎新機spec流出

Buy a Quest 2 today, get $100 off of a second headset, now through 9/27.† Free shipping. Easy Returns.
oculus官網 唔會直送香港 集運唔知得唔得

Oculus Quest Pro迎新機spec流出

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞