Oculus quest 2玩Steam VR討論(19) 128版本正式推出!!

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
v33更新 暫時隨機推送 我琴晚更新咗
我冇
要等 v33正野黎 airlink oculus Link畫面勁清
期待
玩quest2 vd重有無存在價值
VD要退場...
有無巴打玩beat saber最高難度d歌有tracking問題?
個sharpening好清
想問下如果屋企無電腦係咪唔駛諗買佢?

如果用黎睇av 用ipad/ iphone 黎行係咪無得諗
用ipad iphone??
無勁PC 真係用唔盡 VR係門檻高的
Yup, 簡單講即係
1. 可唔可OC2 + iphone or ipad 睇AV
2. 如果可以駁iphone/ ipad, 有無啲少量ios 專用game 係可以玩?
Q2本體store要買skybox app去播電腦 一般要PC 做streaming

iphone ipad macos not sure

岩岩好似睇過skybox web 唔見有支援
原來係咁
不過我個問題未必fix到
仲係咁嘅話factory reset算
佢意思應該係ipad同iphone streaming去Q2
第二點...um oculus quest 2係行Android os

而且唔見app store有ios既VR game
我1050ti都去馬啦咁
仲以為vive出新野 有勁嘢

原來係玩VR好震撼 輕鬆 小事 頭post第一批收貨果班 瘋狂被Q2震撼 我cap低左

好多 其實仲有好多類似留言 不過太多cap曬 唔理
師兄有冇睇清楚個post講乜架
Oculus quest 2 跟機果條係唔係usb 2.0???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞