Oculus quest 2玩Steam VR討論(19) 128版本正式推出!!

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
Rebio 個vr 有消息未?
未 10月FB發布會應該會講
直接噴個制表面?
開完都係冇
壓實粒冬菇 WD40佢有個嘴 然後噴入去
一路噴一路轉個掣

記住係WD 40 電視精密儀器清潔劑

絕對唔係平時用開藍色嗰隻潤滑嗰隻
左手手制撞左一下,而家唔識震 點搞
試過都係唔得
唔係就咁噴冬菇 壓實冬菇佢有條喇喺度 噴入去手制內部
睇緊片 點將Oculus quest2 手柄拆解,好難拆
唔使拆手制 用個噴嘴 噴裏面噴多少少
vroptician 買len 通常等幾耐?
我都想知,8月26收到shipment No.
但到今日都未收到仲要查唔到運到去邊
我cancel order 改 t__b__訂
唔知會係咩?
前日部128gb寄左黎 唔知點解成日開機都係得聲 黑畫面
有時重開機都係咁 有時無事 detect到controller
想問有咩解決方法
雖然佢黑畫面 但我o禁power button果陣佢係有聲
右controller o禁實oculus制 係見到有個圓圈出現
多數頭髮遮住前面 sensor
唔該巴打 聽日有電試下
我想Oculus 官網買quest 2會唔會ban 集運地址
E加官網買平100蚊美金
未試過
Buy a Quest 2 today, get $100 off of a second headset, now through 9/27.† Free shipping. Easy Returns.

oculus官網 唔會直送香港 集運唔知得唔得
Quest pro
一定係毒撚執陰又長又厚
新手四眼巴打留名
唔關Oculus事,但係想問如果配鏡片唔記得自己幾多度點搞,唔係要扮配眼睛度度數又唔係買眼鏡啊
有無四眼既巴打解答到
驗眼好似有啲眼鏡鋪係free
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞