“真”高質電器傢俱討論(18),下次尾門開新post

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
你話櫃門啲膠條會甩出嚟? 咁on9
話就相通 但唔覺有味道問題
就算放榴槤 其他格都聞唔到

唔係膠,上面果度,佢應該電鍍層金屬落去,不鏽鋼色
我係各大電器鋪睇陳列品,全部都甩漆
自己機錫住用應該幾年都唔會甩既
日立個揸手位係膠就冇呢個問題
Pan記雪櫃冇人講
Pan記真係咁差咩
我等緊舊雪櫃壞,壞咗就應該會換pan記6門,我個位最fit係放佢,冇辦法
無5門....個位得600闊
model舊到喊 都冇心做
想問下大家喺德馬買嘢平時係邊間速遞公司?我以為德國多數係DHL
預個位爭少少,只有780濶,日立、三0都係800,一係就未夠700,得pan記有750🤦‍♂️
ecm / dhl / 順豐都試過
近呢幾個月有 Kerry express
琴日買左LG... f-c12085v2w 5199包送貨安裝
都係price.com.hk
LG都係代理送同安裝
我兩次都SF
睇落都係少咗蔬果格同真空嗰啲功能
其實都冇得揀 冇理由兩邊吉5cm咁醜樣
唔該晒巴打
應該要pin呢個警惕大家唔好再買錯
呢串post講左10次都有啦,我之前都想打多野去第一頁,冇做到
gk18 定gs18?
zs, yk 2款我都用緊,我自己就覺得yk好啲。
zs 恆溫時冇得定住左右風葉角度,會自動返中間,或揀自動左右送風。yk 就左右可自定角度。
兩部恆溫時垂直角度都會自動吹水平,或者揀自動上下送風。
zs 啲風凍啲,啱怕熱嘅人,yk啲風涼嘅,柔和啲。
開1,2格風2部差唔多靜,但大風zs 會呼呼聲,真係如佢所講飛機引擎超強氣流咁
買新款, 就zs, 唔怕舊,就yk, 2匹黎講yk好過zs
係,一樣留埋來去水
wg賣點銀色金屬面罩,特別啲,同埋多左超遠送風,但得3段風速,yk, zs有4段風, 睇你需要
咁我應該YK了
其實睇中霧,但真係太貴了。。。

YK好過ZS 此話何解?
YK好過ZS 此話何解?
加多樣,如果 GK18 同 SRK50EE1 你又會點揀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞