“真”高質電器傢俱討論(18),下次尾門開新post

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
最近睇廚廁用品,發現之前師兄推介日東比其他上海街鋪貴,其他師兄可以再搵搵
1. 普通t shirt 牛仔褲正常乾就唔會縮水既,用返岩洗乾程序就得。
2. 得,但蒸焗爐座枱式大部份後邊出蒸氣,如果你頂係木廚櫃,小心蒸氣令啲木發悔霉。同埋就係本身果個位係做嵌入式既,你改做返座枱式,外觀上無咁好睇
唔明 兩隻有乜分別?
一個會多左一條喉FOR熱水爐 (唔岩香港)
又係喎 咁仲抵
但d人做乜鬼要俾咁貴買三合一龍頭
但佢上面兩張圖都係三條喎 唔可以只接兩條?
今日訂咗部Miele WEG 365, 希望好用啦
巴打係邊到買?我自己會寧願揀125算,再唔係就665
LG 50UP8100 電視機 5850$ 得唔得?
有冇好介紹?
過隔離電視post問,step巴介紹得好詳細
X澤
本身係諗WTD 160 WCS, 但係最尾諗諗吓都係用返浴室寶乾衣算
665佢係有洗衣液自動調校,但係就冇咗power wash, 因為我哋都係會用返自己嗰啲洗衣液,何況665冇做promote就冇諗啦,不過佢就好似送返五支洗衣液,365就得一支
365依家做promote再加有特定信用卡計計埋埋差唔多8折咁上下,125都冇折咁多
同埋今日聽姐姐講個365個滾筒係大啲嘅(大過WTD 160 WCS, 325, 佢仲攞把尺出嚟度,佢話個筒大啲洗得好啲喎),另外嗰啲蜂巢式嘅形狀都有少少唔同
仲有365個panel好似簡單易明啲
豐澤係咪做緊12580?恒生卡再有幾百蚊回贈咁,計埋係幾抵玩既
Hansgrohe store出貨 冇得假啦~
想買類似呢款hansgrohe既水龍頭, 請問在德馬買最平嗎? 邊個型號抵用? 我見有好多都係made in china...,謝謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞