“真”高質電器傢俱討論(18),下次尾門開新post

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我都想買五門
但係雪櫃位唔夠深,最多68cm
只可以揀三門
打算買你用緊嗰款
全港乜都無,又無抽油煙機又無洗碗機又無熱水爐
你接受到我講既問題就得
樂聲啦,有筆直就買埋有真空壓力既款,都係mij的

用咗半年 冇問題
不過呢隻冇扯出嚟
左手福馬如果有包銅咀就買包銅咀
膠呢隻我2年爆左2隻
我用onkyo LS7200
當年買7千蚊左右

不過依家有更多選擇了
Eques mini 2
馬雲賣緊大陸幣7-800左緊
睇緊HITACHI RB330P8H雪櫃,屋企淨係放到170cm高58cm闊,除左呢部有冇邊部推薦?
佢堅持佢無打錯
Btw 知唔知如果條喉要延長 係味要買返3/8 外絲+ 3/8 內絲 不銹鋼喉? 想去美馬買免運點知無呢個size
抽油煙機 budget $4000内 70cm 有咩介紹
原本睇中左惠而x 但追左幾個post都話唔好
mwkh1 420細機, 中國機
zs 泰國機,design比較新
de1 中國機,內置wifi

如果會開大風,同level yk18應該比較好, zs 開大風嘈過yk, zs 啲風凍啲,yk 柔和啲
唔該
最近睇中左toto隻雨淋花灑,有無人用過toto花灑有包膠?
另外見支那TB旗艦店賣平過香港幾千,有無伏?
GRIFEMA GRIFERÍA DE COCINA-G4003 3 in1 Kitchen Mixer Tap with Drinking Filtered Water Outlet, Dual Lever Water Sink Tap, 3/8 Inch Hose, Chrome https://www.amazon.co.uk/dp/B07L8CKQFK/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_fabc_CYD9HAJHNWQ730BXZTMJ?_encoding=UTF8&psc=1

買左,未裝
睇緊日立5門同三菱5門
大家都mij,
日立有個真空格,但3個急凍冰櫃相通,
三菱好似耐用d,無真空,個d門條邊用耐會甩(好on9),今年有新款就出
價錢三菱平幾舊
揀唔落手....
可能最後都係買日立
d門頂條邊會甩漆...我都掙紮緊...
我去電器鋪睇,部部三菱都甩..
反而日立無甩
用緊
Whirlpool 惠而浦 AKR4071/IX 76厘米
幾好
啱啱買咗,但係明明講好咗月底先送貨,佢竟然話今日就送過嚟
打佢運輸熱線仲要cut我線
你經邊到買
Price.com, 但係我收到個送貨短訊係惠而浦官方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞