“真”高質電器傢俱討論(18),下次尾門開新post

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
通常都掛牆 唔係個soundbar高少少都擋咗部電視
電子鎖 有冇咩牌子推介?
買/做電視櫃時已預埋SOUND BAR 高度所以唔會遮住電視. 我都係放在電視櫃上冇掛牆.

我自己用YAMAHA SOUND BAR....不過我在日馬買再船運過來. 計埋運費果時平香港買差唔多一半.
大概幾錢到
諗緊Sony
我用果個model 係ysp2500, 後續既好似係2700但都係出左幾年了.....價錢亦都唔平要7萬yen, 我估你都唔會考慮了.
想問下
LG F-1208V4W
LG F-1208V5W

有咩分別
超薄熱水爐度度都無曬貨
筆直幾多先?其實好多機都可唔可以飛頂,當然型號上既選擇會少左。
無錢就LG有錢就miele,基本上都係咁選擇
V4多左個手機app控制既功能,睇你自己需唔需要
我仲要係買隱藏式
好彩上年裝修完,如果今年先裝,熱水爐又冇,抽油煙機又冇,可能仲有其他,都幾頭痕吓
我諗緊呢兩部
F-C12085V2W
F-C1208V4W
v4w有乾衣
v5w無乾衣..

F-C12085V2W就有乾衣無app,洗衣多0.5kg
其他功能我望落一樣
f開頭淨洗
c開頭乾洗
v2w 有39分turbo wash, 3d灑水,app (乾洗出左部黑色v2b)
v4w 30分鐘普通快洗,app (乾洗版有59分turbo wash)
v5w 冇app, 白色門
岩岩單位執修完放租

想問下巴絲

2000-3000內有無雪櫃同洗衣機好介紹
應該v2w 仲係最好嗰部?
新出黑色好好j
有無人買過Hansgrohe 廚房龍頭 係要裝埋熱水爐個款
買錯左點駁都唔得
連個面盆龍頭都唔夠長 點解會咁
呢張圖啱唔啱?
https://lih.kg/aPJOtgV
就係呢款 我竟然miss 左…
如果我就咁對接駁埋佢 應該要買邊種接頭
呢個大細應該係3分喉?你問下師傅有無3分喉對接買,香港無就可以要去馬雲度問下

佢預直插入熱水爐,伸出嗰段長到
岩啊 但買到3分接頭應該長到入唔到...?
DIY 無師傅所以先唔小心買錯...
唯有係個駁喉有禁長得禁長
睇下新填地街有無禁長的 3分短仔,拎埋個水龍頭/喉去試
無就唯有揾馬雲睇下有無得訂一條 3分雙外絲直接
祝清好運
就係連馬雲都見唔到…
如果即熱水機邊部好啲?
已經有濾水器 唔追求濾水功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞