買電視機 / 換電視機 集中討論區 (53)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
唔知
你唔會係想用A90J開zoom咁玩命呀
zoom啲格仔layout十塊panel都唔夠燒喎ching
今朝送咗A90J
自己掛埋上架
Set好哂
駁哂HDMI
不過 connect 唔到HomeKit, 用Home App 掃咗個QR code 都係話錯誤

用  TV 試播狂野時速外傳 Dolby Vision
好正,冇拖影情況
喺房用 set 低咗個光度
最光太刺眼
視覺距講1.4-1.5
恭喜巴打~
不過HOMEKIT我唔識搞
仲有兩個月先裝修完…值唔值得訂咗65q80t先?本身諗住差唔多價買65q70a
盛澤剛搵到20部左右,好大機會係最後

65Q80T係高Q70A一級
65Q80T都值得, 10K左右有65"高階機
你係咪Privacy個度一樣野都無同意到?
我開頭都係

On the Privacy Policy screen, read the privacy policy, if you agree, scroll down to the very bottom of the policy, and then agree, at least with respect to Sony Smart TV services, or select the Agree to all option if you desire.

https://www.sony.com/electronics/support/articles/00260396
好大機會要sideload自己裝,不過Cam唔知電視用唔用到
謝謝巴打支援

43X85J用成點?
webcam要有Pro mode援權
但係Google TV個Pro mode似乎都仲未有人搵到點開出黎
畫面無咩投訴,無區域控光下個black uniformity都算係咁
不過我都係鍾意以前Android tv個UI多啲

而家個home screen全部野都無得自己排位,比個Prime Video長期霸住個頭位
呢個係Google TV問題

Black uniformity以前X8500G應該比唔到你

43"電視X85J已經係最好,有齊100HZ VA Panel + HDMI 2.1

VRR係要等更新,不過暫時多唔多Game支援又係另一回事
你電視語言用咩?
巴打可能要問下細鋪AVOutlet

CNA大鋪好大可能已經落架
等你到時包膠
Thx
一陣番去試下先
搞咗成朝都未食野
巴打小心身體,記得唔好唔食早餐
English (United Kingdom) , 佢無English (HK) 揀,中文就得台灣
用台灣睇下點
自己掛上牆係好煩

上個星期師傅同我上好部X85J之後要自己將部X8500G上返去隔離房個舊位同屋企人夾手夾腳都上左成兩個鐘先上得掂,個掛牆勾勾極都勾唔中位,個位又窄到睇唔到
正常應該會有中文(粵語)揀架喎
師傅上就好快手?

巴打物盡其用,環保撚
Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞