買電視機 / 換電視機 集中討論區 (53)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
K11Sony
個sales話一個月得一日做特價 送左咩soundbar? 佢送左2000蚊超市禮卷比我
我見深之都av outlet$7680
ok嗎?
OK
嘩,平左好多
咁真係買TCL 電視好過
有冇巴打試過 55HX900H + Q600A ?會唔會有問題?
65對我黎講太貴啦,如果55都可以買ps5就好lu
可以問下有冇
正wor
我都係K11 𝗦𝗢𝗡𝗬 Store
買咗55XR A90J, 但係冇得跟買PS5
我send 咗E-mail 畀sales睇下可唔可以back day
不過估唔到旗艦係會Delay 再 Delay
唔係旗艦嘅A80J就有現貨
又Delay 又冇PS5…唉…..
本身都打算買55A90 但又想要65吋 不過budget有限 所以買x90J
𝗦𝗢𝗡𝗬 幾時送貨畀你?
我間屋仲裝修緊 我叫佢9月先送
師兄,其實我覺得唔洗心急買ps5, 除非你再賣出去

無乜遊戲玩,我有d後悔開左盒無賣出去
其實我已經有
我畀個quota我個friend, 佢部PS4 壞壞地
我自膠 手殘,280cm先啱
爬完文都係諗緊 LG 55NANO86CPA, 定Out小小筆上LG55BX

Thanks Step巴
2.8米都係75"
荃灣avlife個開張優惠唔知做完未呢
小弟打算換左房部43吋電視...唔會用SOUNDBAR...會掛牆...會駁電腦打下機...下面3款好難選擇...跪求意見

SONY : 43X7000G $3XXX
最平

PANASONIC : TH-43JX800H $5000
最貴, ANDROID系統, 有GOOGLE ASSISTANT

SAMSUNG : UA43AU7700 $4XXX
有AIRPLAY, 廳果部都係SAMSUNG唔使再習慣D控制
Samsung 43AU8000
$4820
1. 50HZ VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位更黑, 可視角普通
2. 光度 320 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 共20W輸出
8. HDMI 2.0*3, 支援4K60
9. 支援Q-SYMPHONY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞