【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
所以導演話參考天使低低B嗰幕
應該就係4人一鱷行路嗰幾幕
套野真係好多Kang嘅Easter Egg
愈多愈唔似係佢
成班裝神弄鬼
之前中過咁多伏今次唔會中
99% loki
留名
超x方 話 classic Loki 個演員 grant
係有3集合約 而家classic Loki死左 咪岩數
佢做埋時間盡頭既Loki
可能係kang 派佢睇住個神聖時間線
我冇睇佢
但佢咁講應該係因為之前IMDB寫classic loki嗰演員做3集
但最近IMDB改咗寫返做2集

原來bw今日已經上disney plus
約咗人禮拜日先睇好難頂
得3分鐘另外嗰3分鐘係片尾
基本上所有人出一出來之後就完咗
springfield avengers
https://www.instagram.com/p/CREFN0Khf1Q/?utm_medium=copy_link
真係好鍾意好鍾意呢套劇點解啲soundtrack都咁正
咁快?
要Disney+ premium access先睇到
普通用戶要10月先睇到
classic loki solo果part真係畫面音樂都係一流
真係以為睇緊戲
Block鳩曬呢啲On9 算數
電視大佬應該係loki,
但啲科技應該關Kang事
其實Sylvie係出生就係女定係係trans?見到幾集超粒方解說都係咁話佢係trans
點解仲有人睇超粒方鳩up
我都未係好get到個setting
每條時間綫都要經歷mcu劇情 但佢地咁多花款 係因爲變咗樣就算係varviant俾人拉
定係個樣無所謂 跟住劇情走就得 咁明顯隻鱷魚無可能經歷呢啲野 前面都有人問隻鱷魚點樣走去食人地隻貓
我都想知d樣唔係tom嘅loki係點解會出現
如果連biologically都唔同嘅話(由同一對冰巨人同一時間生出黎)其實點算得上係loki
定係因為其他原因令og loki無得出世/Odin收養左其他人都會比tva 當係loki
所以要睇個threshold係咩
Tva 可以較到有人踩錯樹葉都detect到
但如果唔係classic loki自閉都講得通
只係loki出世變左性都等到變細路先捉就好怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞