【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
Ds掟佢入鏡象空間已完
咁搞法,遲下假如迪士尼同華納傾整套JLA/Avengers
佢咁玩,又知道咁多過去loki 既人生,實避得開好多事而見返雷神
其實仲有黑豹captain marvel雷神
佢哋都有份
新階段打大佬
呢個幫助好大
黑頭係咪未recast?
打佢靈魂出嚟又得,再係佢面前凌辱佢個女拳身體
wanda 勁係勁
但佢搞事已經偷笑
但佢搞事已經偷笑
連登仔已經進化到有黑人 女人 lgbt就係政治正確
係咪得我一個覺得電梯開門見到佢呢一幕有小小平淡
好似冇特別好震撼嘅感覺
marvel 呢招好絕,即係之後無論邊個演員叫價貴,死左,唔減肥唔肯拍都可以話喺muti universe 搵另一個出嚟,好似黑豹,IRONMAN呢D 演員唔會再拍既,就用呢個方式繼續拍落去,原因佢地太賺到錢。 另一方面,HOTTOYS 咁怪會爆哂咁多GG俠 既戰衣我估都係有哂timing ,同mutiuniverse有關,事關你睇 what if poster入面個GG俠都係用到 奇異博士既力量,即係 有可能 GG3 個D唔同款既戰衣代表左唔同宇宙既 GG俠,但我都希望佢地係SONY 當年嗰D 既未來型態,但機會好微,以依家 marvel 既想法,貴既大明星最好用得愈少愈好,一集電影就算。反而我好好奇呢套 LOKI 打開既 muti universe點link 到 WV 入面,定係Wonder 都用到打開muti universe既能力?
其實唔係好明點解殺kang 就會出現分支,即係本來佢唔可以死?佢俾選擇Loki一係殺死佢,一係接替佢,點解唔可以又殺死佢同時又接替佢?兩者有抵觸?
一貫marvel 作風,好喜歡將D 漫畫風角色 真人化,一嚟個演員可以出樣,二嚟唔使CG 成本
又超人玩晒
應該都係搵返佢個妹接班㗎喇
btw
今集kang講得一個方法嘅時候我諗起doctor strange
原本係殺左佢就可以loki control,因為呢個係佢經過歷其中一個結果,應該係兩個loki 同樣諗法,但可惜其中一個諗法變左,所以kang 就話依家出左個新結果出嚟,就嚟殺左佢而變做 muti universe 。(唔知我有無get錯。)
可能係
mordo 想搞鳩wanda>wanda 秒殺
我都想知,好似有D bug 咁。
If you think I'm evil, wait until you meet my variants.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞