【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
壞撚咗嘅鐘一日都會準兩次嘅
入邊可能有個ava守住
Why does the sun go on shining?
呢個好kang死咗就有返multiverse 然後其他版本嘅kang就會出現去不斷征服其他multiverse 然後就會再出現返呢個好kang靠Alioth打贏返其他自己 再整個tva出黎黎整合時間線 令到其他multiverse唔再出現從而佢做贏家
正常堆論Good Kang係次元之戰生還者
所以佢成立TVA去控制一條Sacred Timeline
以防止未來多重宇宙大戰
佢死咗件事咪Out of control
你睇番佢解釋果度就明,開頭其他Kang俾佢殺晒,之後成立TVA prevent jor other Kangs from existing

殺左good Kang之後爆左勁多branch
講"Glorious" 果個shot都冇左
e度個kang 係immortus ?
太好, 唔洗等loki s2等幾年
個三集好似就係講flag smasher啲野
動作場面黎講我覺得可以接受
時好時差
說教呢個無得救
希望cast返主角三人 kingpin bullseye
嚟緊最期待嘅marvel戲
Final Fight柒到仆街
反而打John Walker幾好睇

我估Doctor Strange同loki係phase 4都會非常重要, 一齊開啟multiverse
I have been fallen……for 30 minutes!
我反而覺得kang咁早出嚟可能留唔到最後,而係玩壞曬啲時間線同多重宇宙玩到真係出Mephisto再引入Doctor Doom,咁就可以名正言順比F4同Ghost Rider重啟
其實真係成個cast都做得好好
唔應該換人
karen 肥仔fd 呢d都係好好

不過都知套野唔會重見天日
Avengers 4.5
少肥呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞