【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
唔知第一集隻貓仔同ALLIGATOR有冇關系
用loki黎探討命定論真係好正
特別成個諸神黃昏其實都係班神想鎖住芬里爾 放逐希爾 耶夢嘉德 鎖死折磨洛基 諗住避開 命運最後都打破唔到做成

假如最後真係loki 而且係未來嘅varient loki, 都咪話唔痴線
final boss未出過
分分鐘classic loki就係final boss
ok my fault.
nexus event: 冇畀lokigator食到
sorry 睇錯來源,我錯。
我估係未來主角Loki,為咗再見小肥
劇乾脆唔睇mid season個啲劇透咗會少咗驚喜
導演都幾鍾意玩IG 成日po野
一直都唔明點解迪士尼唔搞鳩呢D垃圾頻道垃圾片
同wandavision果陣一樣,有就有,冇就冇。比d fake channel hype到好似實出咁。最後又全部人屌曬鬼。我就保持平常心
預左冇 有咪驚喜囉
唔太信咁重要人物會係劇出
有諗可能直接冇Boss 得Miss Minute呢個AI打
話係有人設計佢出嚟組個TVA
D thumbnail整得咁假都有人信
唔出奇 留返啲念想
好想睇spidey 3如果真係無tobey andrew
fans會唔會暴動
WV最嬲係Qs
好撚可愛
雖然私心希望係Kang但到而家我都唔抱太大希望
最終集假設要打Boss,咁呢個基本上應該就真係TVA創辦人或者共同創立人,唔會又係傀儡。但斷估唔會搵Loki打Kang掛⋯⋯
Renslayer 而家又無咩final boss感,佢好似都係俾人呃咗
咁一係Miss Minutes,一係King Loki或者其他Loki variant
唯有希望post credit scene係Kang
似Miss Minutes多 似會變做人型
Miss Minutes = Renslayer variant
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞