【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
另一個未必會咁好
我有見到啊 但又想佢做 又覺得佢開始老
佢好似係話佢唔清楚
唔夠呀! S2再嚟多次
the kiss was a distraction, but it was also REAL.
有雞先定有蛋先
所以Andrew講乜我都唔會信
點會supposed to happen呀
除非peggy個個年代一直都有兩個captain
一個冰封 一個隱姓埋名
就算peggy funeral都照隱藏自己

仲有第個時空既gamora一定唔可以再存在

如果個陣thanos穿越時空
唔理佢
應該都會照比tva捉
唔洗打餐死
吹到有 antis
點解會話呢個係GOOD?
總之唔會引致另一個Kang出世 就唔會拉
gg件黑衫好似係紅藍反轉著
Twitter上面大把見唔對路真係kiss左就話少肥唔係真心只係搞背叛
好唔容易先follow到幾個sylki 嘅page
睇佢哋kiss 完個樣就係 distraction 同時都係真心
之後俾佢彈走左得番佢一個個樣好撚sad
Btw 有邊幾個page 介紹
坦白講成個故事就係Kang維持和平維持得太悶
所以就搵2個Loki入嚟 決定佢自己嘅命運
好kang係呢到9up既姐 邊有好與壞之分
佢咪又係典型獨裁者 以穩定為名控制住個世界偏向自己 獨裁世界實有得益同被害者
sylvie就係被害者 所以我覺得佢個行為唔可以叫錯
至於點解最後比所謂兩條路loki揀
我覺得係佢真係悶喇
所以鋪曬路比兩個loki黎同佢賭

可能佢都只係個壞到盡頭悶左既bad kang
好想知sylvie嘅下一步
留係嗰度 會唔會去搵返Kid Loki先?
如果我冇理解錯Loki最後係去左另一個time line既tva
但理應有tva 既存在,就唔會有多過一條time line
咁又何來Loki去左另一個time line既tva 呢

你諗得太線性
宜家係唔同時點分拆
所以另一個time line嘅Kang一早設立咗另一個TVA
而佢地都亂緊
佢對住兩條友剖白嗰陣啲戲係唔錯
做到嗰種經歷完好多看透世事嘅滄桑味道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞