【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
最尾拖住手嗰part會唔會太sweet
連登呢啲垃圾集中地
全鳩部都唔識英文
緊係要睇呢啲垃圾中文Channel架啦
睇樣應該屬於細細粒
Final boss係征服者Loki
Kang嘅loki版
加埋星戰
https://youtu.be/y46yGdZOzCQ
Glorious Purpose!!!
老洛基型撚到 如果佢唔使犧牲就好
呢樣先係佢追求既結局
都係 口講最憎glorious purpose 但其實無放低過
加埋電影級cg 希望下集埋個靚尾
Richard E. Grant演技仲要係好到仆街
無睇開超粒方 想知佢抄邊個?
我想睇返原版
點睇伍乞衣仔評價

Loki不嬲係悲劇人生,第一集已講咗
部份認同 但未至於垃圾
其實Loki真係可以用Thor1 多重分身嗰招
好過淨係用劍吸引煙怪
不過就好似老loki講 後生嘅佢地呢班太依靠其他近戰武器
成日唔好好開發自己嘅幻術 魔法
叫mobius幫拖?
mobius自己都未顧掂呀
女主唔殺黑妹係要情報喎
又咁講,老loki係果時所有人最勁既loki,成個Asgard 都整到出黎,主角無能力係老loki手上引到舊雲係好合理
幫條撚咩,普通地球人一個返90年代生活算啦
同埋president loki果度搞gag我又接受到喎,似Rick and morty,去到最後loki就係互相出賣,符合人設
如果喺香港演員,未到65歲都仲要扮青年才俊🤣🤣
佢講舊timepad姐離開void嘅工具黎
Sylvie竟然訓得着我估係因為經過左同Loki喺火車上傾左一陣 佢信任Loki喺佢身邊
而佢唔殺女法官係因為想留住佢把口講tva嘅野
個tone轉左估係因為已經reveal左所謂神秘嘅timekeepers只係androids黎
Mobius要佢留到兩個loki打完boss?
用劍嗰度係認同嘅最後一集啦 唔該loki展示下法術啦 唔好只用黎變煙花變毯黎溝女雖然係好sweet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞