【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
睇嚟Doctor strange/Scarlet witch會係mcu擔當類似iron man嘅角色對付Kang
而Loki就好似Nick Fury咁做TVA大佬
係multiverse搵Avengers assemble
應該唔會,係都倒轉,雖然Doom係重要人物
但都係地球圈加魔法界
係囉,一死左 tva就唔識自己運作?
想問依家係除咗Disney+以外嘅劇集,係咪全部都唔受官方承認?咩aos, agent Carter, Netflix 果幾套全部都當冇發生過?
呢套係睇做大愛隊長姐
你又啱
或者兩大boss 同場
diu jor 聲,心諗,竟然係佢!
睇嚟佢係華納高層,諗d野咁似
見上網有賣miss minutes 嘅鐘
但比人賣唒
成隻vault boy 咁,day one 就覺得佢冇好嘢
呢個KANG應該算係好人果個
第2個就唔敢包
真心如果尚氣唔討好
咪去另一個universe (recast)佢囉
唔係kang諗住放手唔繼續做 太攰/太老
想搵接班人咩 然後等兩個loki決定未來
而因為無人接手管住條主線
所以未來就變返無限種可能 tva已經控制唔到
黑婆走佬姐 應該影響唔到tva掛?
有d意外big boss 竟然會係劇集出現,本身仲以為係loki king 第一次見marvel 既boss 係成套劇之前無出現過既角色,睇來成個phase 4 可以慢慢打呢個boss 了
我覺得係控制分支 防止 peace Kang 出現
佢都係引開一隊兵仔姐無理由咁就收左tva皮掛
睇嚟地球人先係marvel最有潛力嘅人種top tier 實力嘅角色多數都係人類
反而想問永恆族同kang係咪唔同level
錯, 正確黎講係黑人先係最有潛力嘅人種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞