【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
Glorious Purpose!

LM
今集d 場景 似睇戲多過似睇劇 好撚正
配樂都正 想係戲院睇
但打戲就不了
50分鐘好似咁快過,
都預左無乜打戲嫁啦 反而下一套 戰爭機器 可能好多打鬥
lm
Maybe we could figure it out together.
You go, I go.
瘋狂做愛好嗎
呢套劇拍loki個角色成長真係好飽滿
falcon個套野好似線性遊戲打機見到彈個任務提示跟住拎裝備打大佬播credits
loki由探索世界觀 否定,肯定同搵到自我 仲有條自戀感情線
跟住挑戰緊未知既大佬 成個package好刺激
隻馬騮
final boss 應該都係loki
睇預告仲以為總統Loki係主角Loki
有少少失望,不過嗰幕好笑,不停背叛
是咪得6集?
最緊要係…完全乎合人物性格~
Loki個宇宙開到咁往後啲電影點都要追Loki先,呢樣怕唔怕啊?

原來總統Loki都係多重宇宙自己嚟,其實呢樣野之後都可以大條道理復活Tony不過希望唔好咁做,下集大結局好驚爛
其實咁樣講係咪意思Thor出成3集大家對Loki性格都唔太認識?連Avg1大Boss都做過,都表現唔到佢有幾好演技?
呢套Loki係好睇嘅,多咗文戲交代吓Loki人生觀想點係做得幾好,不過第5集可能爆得太多野出嚟,Loki又變返個應覺似係純粹為MCU拓展宇宙觀。
不過冇咩挑剔位係真嘅
世事無完美,佢出6集俾你睇已經好重視呢個角色
都係….以為嗰個Loki就係我地認識嗰個…
原來只係似樣嘅第二平行宇宙版本嘅Loki。
劇集比劇集忍唔住讚到佢咁啫
睇完你個comment諗番起avg1到inifinity war gg其實marvel本身都寫得佢完整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞