【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
留意到slyvie係用kang個手額去開傳送門
所以呢個唔係平時嘅TVA
Renslayer Office嗰啲杯印會唔會係呢個mobius留低
所以我睇完呢集真係好震撼
睇wanda同falcon都冇咁既感覺
有番啲以前睇mcu電影有彩蛋鋪下集既期待感覺
殺He who remains 再zoom埋Loki個失落樣,最後返到TVA見到Kang個神像
個感覺有啲似Thanos彈手指嗰種震撼
唔知佢去邊到搵Free Will
multiverse
可能就係出現分支之後既影響
不過詳情都係要等第2季
搞咁多大龍鳯就係phase4 鋪呢樣
好期待
唔明點解evil Kang都要set up一個TVA
完全無諗過個結局係咁,仲諗住free完timeline可以好開心見到Mobius jet ski 過返正常生活
evil Kang既TVA可能當軍隊用攻打其他timeline
感覺鐘仔係比左 KANG既資料Renslayer ,等佢搵未來既自己
3真係復活 好好睇

比獸人射瓜左
3如果唔係換咗Waititi應該收皮
想睇Mobius玩jet ski要再等等
希望原timeline個Mobius無消失到
咁先係路之前留力食屎啦
點樣用到Disney+?
以後改名唔叫MCU(Marvel Cinematic Universe),叫MCM(Marvel Cinematic Multiverse)啦
好正,far from home 玩完一次,然後fake 全世界
之後终於玩多次真
原本已經係中老咁點
係咁留力緊係唔失控啦
人地係吓吓去盡於是無嘢好拍,拍到爛,佢就係咁嘆慢板,驚死比多啲嘢都好似益咗你咁
佢突然話自己睇唔到會發生咩事應該係另一個kang已經寫緊呢件想放棄嘅自己要死
洛基6集都好好睇
好期待蜘蛛俠3同奇異博士
以後洛基仲有無機會見番雷神呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞