【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike

呢個battle of new york黎既loki咁快就咁長熟識以大局為重
咁呢個version既kang其實係咪姐係算係好人?
宜家marvel玩埋劇集真係癲到,由劇集鋪番路去電影宇宙
喺另一個時空上氣係靚仔黎
會走過黎打撚死習氣
真係destined to bring chaos and destruction
不過而家Sylvie比loki更loki

呢個battle of new york黎既loki咁快就咁成熟識以大局為重
咁呢個version既kang其實係咪姐係算係好人?
宜家marvel玩埋劇集真係癲到,由劇集鋪番路去電影宇宙
下套what if
咁即係已經有機會係其他宇宙?
What if唔係就係講果啲角色既另一個version咩
應該關multiverse事啦
係tva經歷既事令到佢睇透曬上集爭王位未睇透既佢應該會爭埋一份,但佢都係隔離睇到搖曬頭

What if 預告已經有疑似Shuma-Gorath
分分鐘呢套會連埋去MoM
時間線分支已經=其他宇宙
仲有唔同時間線有過去、未來

康、loki 都有唔同 version既話
同what if 好似有相同意思咁
不過都未係好知kang其實係點know it all同係咪真係唔知loki同sylvie 嘅決定
正路kang應該淨係識sacred timeline嘅野from beginning to the end of time
加埋tva + 有其他變數佢應該唔會識(所以先會叫tva 盡量整走佢地)
但佢又識避loki sylvie 攻擊
姐係佢哋上去搵佢都係佢預測之內?
同埋tva 應該suppose係獨立於所有時空(?)
有第二個tva 感覺好奇怪
通常boss先係好人 thanos
應該係
感覺有啲似Ancient One
淨係睇到佢死前所發生嘅事
Kang 個選角好政治正確,作為大boss可否靚仔D
thanos好靚仔
Antman 3要2023先上,估唔到kang咁快就出場
2022 啲電影會唔會都有佢客串下
如果唔係佢會突然消失1年定2022啲電影繼續鋪路鋪到佢2023正式電影出場
Thanos 跟返漫畫啫,Kang 本身係白人大叔黎
原來個演員好後生
要睇antman了
宜家開始信spiderman會三代同堂了就算係cameo都已經夠哂爆

呢個嚴格黎講唔係kang同真係衰人
之後先會見到真正kang the conqueror
可能好似當年thanos咁, 每套片尾出下鏡咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞