【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
WE WON SYLKI NATION
唔知啲antis睇到kiss scene嗰陣嬲成點
Mobius唔記得Loki
Loki又變返Lonely
上集有講void係時間盡頭 時間係不斷流動緊,Kang應該係重複咗無數次呢個過程所以知道過去所有嘢,但基於時間依然流動嘅原因Kang唔會知未來或者分支嘅事,簡單啲講Kang嘅能力係穿越已有時間線唔係預知未來,應該係咁。
好期待之後mcu發展
Feige而家直頭可以將以前所有marvel movies變哂mcu 包括tobey andrew 嘅宇宙
解釋得好好

Cls
你咁講又係,堅屈機
幾驚1999
我覺得係個造型出出地事姐
執下個亂毛同鬚應該ok
演技後尾係ok嘅
雖然一開始嬉皮笑臉成個rapper 咁

始終佢之後有唔同版本 所以可以觀望下
真係有d rapper feel
做得好有氣氛,不過比我應該斬死佢
不過未殺佢之前,洛基唔係應該去番正常果舍TVA先咩
差條金鍊
Reddit估
1)loki跌左去第二個timeline既tva
2)slyvie殺左he who remains之後,bad version kang已經佔據左條sacred timeline控制哂所有野
TVA理論上應該獨立於時間線外
Sylvie又係落手之前已經將Loki傳返去
算啦等第二季解話
咁究竟預告King Loki去咗邊
預告不諗都好多野最後唔用
會唔會用喺下季到
其實Wanda Vision如果係接住Loki 應該可以玩大啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞