【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
到時特技化妝完
話知佢藍定黑
黑人真係好難睇得出
後生之餘仲要出道唔算好耐
好似2017先正式入行做演員
一直比人=一直俾垃圾方
如果就咁睇依套劇我覺得所謂good kang同evil kang只係大戰前對multiverse取態有分別 係時間盡頭大戰之後目的一樣 都係整走其他timeline留返自己個條

依個kang只係有隻大怪物幫手打爆曬其他kang 然後winner write history話自己係good kang

我估其他kang嘅tva做嘅嘢一樣 不過預防分支個陣唔可以就咁炸咗佢 而係要同其他kang嘅tva打完先炸
1 2論商業成績絕對唔叫仆哂街
Gimmy load 成晚空氣
應該唔會一條時間線一個tva架?
同埋佢話evil kang係會攻佔其他timeline
所以未必一樣 要等解話
無睇漫畫
KANG其實勁係邊?
劇入面佢話自己係普通人類黎
估計又黎一個廿套電影之後
就係multiuniverse war
仚世界唔同宇宙既superhero包括咩x men F4 齊打kang 改寫由kang 獨裁既命運
之後既走向好清楚
就係搵一個岩既kang 成立返TVA返返呢個點
Kang係咪要等fantastic 4先解決到
Ironman with time machine
想問karg 點解會到左某一刻就control 唔到timeline? 定佢真係太攰,想放手俾lokis 做選擇?
應該係佢本身係31世紀
過左佢生存最耐果下就唔知後面點行
你個世界得垃圾方

就算有科技幫都唔應該會勁過真正果班BIG BOSS喎?
佢依舊都係人類黎,對住Dormammu果類點玩?
我覺得都仲係神聖時間線,就係開左多元先有kang 出現,先會有一大堆戰爭再group返….
劇好似都有講有人要保證佢會係未來出現
好似係Good Kang條Sacred timline淨係寫到去兩個loki去到見佢 條timeline去到呢個位已經完左 Good Kang都唔知之後會發生咩事 如果Loki接手咁就繼續延續Good Kang既sacred timeline 不過Loki最後係殺左Good Kang咁咪變左Good Kang既Sacred timeline正式完結 開始multiverse
易啦 time loop 搞店
下套特登放What if 都算係接住個故事
Dormammu 對住可以控制時間嘅ds都無符
Btw,有冇人覺得無限寶石嘅能力已經嚴重貶值
好似每樣寶石嘅能力而家都可以輕鬆被取代mind=enchanting, time=time pad, reality = loki幻象,space = time pad/ds portal, power=火巨人, soul= ds靈魂魔法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞