【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
之後d瘋狂宇宙可以亂鳩咁寫啦
以後唔洗估得咁辛苦有乜有乜
睇完差唔多準備退休
我相信會
the sun will shine on us again
張poster 中間位置有個紋又話係蜜蜂仔化身
痴撚線今次套劇真係好高質
Loki >>> wv >>>>>>>>>>>>>>>> falcon
恭喜
你係第七十六萬個估中嘅人
照咁睇真係有,宜家得佢知背後大秘密
隔離bw post慘叫話浪費左task master
其實只係魚毛角
marvel大把角可以出
睇返DC SONY D無限REBOOT啦 ON9 仔
而家呢套可能係前菜
what if 係主菜
終局之前每一套都有個結尾...都係最後先炒埋一碟打thanos...
下套Boss已經係Kang...而且似乎之後都係....好似入電戲院追劇咁
如果好似之前咁搞會易接受D....
Sylvie佢成個人生因爲kang無咗
同埋佢應該唔信kang嘅故事
所以𠴱下就算鍾意Loki都要做正經野先
笑乜撚
點睇都係fans made FF trailer你當官方野好笑D
huh? 咁都有得丁?
MCU一直都比人串everything is connected my ass
loki 係好睇 但咁樣打丁真係好撚柒
Flash 呢D垃圾仲有人睇
VPN
今次呢套的確係劇,你等phase4 d戲上左映再講都未遲,BW唔計因為係前傳
kang the conqueror !
The universe wants to break free, so it manifests chaos.
希望Loki唔好太嬲9 Sylvie
下隻好返
Sylvie應該唔敢面對loki
佢捅完he who remains 嗰下都即刻後悔錯愕
演員list 係叫He Who Remains
以為會叫Immortus
佢個理念其實同Thanos都幾似
反而唔知會點寫到Kang個故事
因為Ant-Man + Doctor Strange 基本confirmed 所以我先咁諗
我都想睇佢每一套點埋尾+鋪線 做得到會好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞