【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
無限寶石 只有屬於佢個個宇宙有用
你拎住佢 去左第個平行寫宇宙就變廢石頭
唔係唔係
kang可以響任何時候出生
E個好kang係31世紀出生 not all kang 都係
開多重宇宙個下好正
依家暫時得Kang識係多重宇宙穿越?

依家確定左有多重宇宙
唔知可唔可以用黎解釋wandavision最後個幕
平行世界阿仔搵老母
下一套marvel電影係唔係上氣
上氣跟住會唔會同dr strange Loki,antman, captain marvel有交流
定係自己一套外傳算鳩數

總覺得套上氣
有啲老翻感覺
唔屬於marvel
Google話佢係拎左dr doom 既時空旅行技術
即係所有kang 都係31世紀出生
跟住時空旅行去不同年代 宇宙
我覺得最後一集有d失望⋯⋯
任佢講 可能有個宇宙入面wanda令到佢個紅色world變成現實 本身TVA係走過去prune所有野 而家無人prune 對孖仔
係,上氣>永恆族>蜘蛛俠3
唯獨最唔想見上氣出現喺其他作品
我都係期望可以一季就完,高潮中結束更加好

今集為咗交代歷史,四十幾分鐘九成時間係度講故仔

第二季都唔知有冇咁好睇

見到return in season 2果下真係屌咗出聲
上氣會唔會係marvel黑歷史
我都唔希望其他marvel電影出現嗰條上氣佬
好撚樣衰
以為會有啲神族出嚟solo下,例如生命法庭之類
我比較buy呢個說法
一樣感覺 我覺得佢上一集完 出KANG 彩蛋都冇分別
spierman咁遲都未出trailer既原因係咪因為同loki結局有關
點解He Who Remains死咗會咁大鑊,啲多重宇宙即刻爆到七彩
佢係有講到其他Evil Kang會出返嚟但點樣突然間冒出嚟
佢都set up咗TVA 去prune timelines,就算佢死只要有TVA嘅洗腦士兵幫手prune走啲multiverse一樣無事?
解釋埋點解cap返去搵Peggy冇俾人捉
因為已經multiverse of madness
Suppose to happen
會唔會kang係細boss
最終大boss 係Doctor Doom
佢唔係淨係同cm先有關係咩
多重宇宙加多重timeline,真係玩曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞