【Disney+】Loki 劇透討論區 (4)

1001 回覆
42 Like 3 Dislike
想知個kang比咗啲咩法官睇
同埋佢究竟要去邊
有冇咩prediction/ theory
時間線可以比loki管
但係一定要自己mon自己先stable到條時間線
有冇人覺kang有啲似字母哥
出場好震撼係廢人先會做
係勁嘅人出場梗係 hea 住出
我嫌佢唔夠膠tim
點睇到Disney+? 香港未上
其實好亂 都唔知呢個kang 有冇講大話同鳩up
我諗會洗腦
大家唔記得捉過咩人咁上下
或者班職員係TVA之內唔會老
因為時間觀念唔同?
總之依佢俾嘅兩個選擇係佢唔死得
我去咗睇Marvel 官網有writer 解說講Kang係可以逃離原本宇宙去到我哋而家睇緊呢個宇宙
然後我推測得He Who Remains + Alioth 先stop 到佢
咁HWR死咗TVA咁廢應該捉唔到Kang?
我都唔太明呢part想點。。。
幾時先再見到 sylki
做boss都要靚仔
演技咁好都比人屌政治政確
captain nigga 就真係政治正確
期待佢演第個性格既kang
第二季要等幾耐分分鐘antman3出咗佢都未出
佢唔係Thanos個類壓到性力量型
科技/智慧仲有Time travel
咪話咗黑豹個角色唔會recast黑豹2 個角色

黑豹2 個角色會圍繞住wakanda入面其他人.
已經有消息話hugh jackman肯做返加見緊marvel總監
政治正確係冇問題
女性黑人lgbt係有 le d 議題
可以響影集入面講到仲好
只要唔好影響到劇情就得

更何況今次又唔係話要保護黑人所以要改時間線
同一日睇晒Black Widow + Loki Finale
覺得個世界觀會玩到好大
BW交棒俾第二代BW
Hawkeye 劇出 Kate Bishop
Scott Lang 又交棒俾個囡
Black Panther 睇黎都係 Shuri接
係咪會出Young Avengers
我覺得佢演技真係一流
真係分唔到真話定大話個feel

好似 young loki 會 join
講漏咗
Spiderman 玩 multiverse 有無機出埋Miles Morales
Spider-Verse 2 2022年 上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞