Nikon 討論/貼圖區(15)ZFC出埋都未見到Z9

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
花生準備
同你唔係好熟

唔好扮fd ok??

自己入嚟挑機 證據都冇
比我用證據識破你憑直覺鳩up

就幻想啲罪名施加落我到?
然後繞開話題黎掩飾自己柒左???
讀過太空又點?

好過你講野冇證冇據

比人用證據拆穿仲唔識認錯 喺到死頂

真係好樣衰
你屈我老母係男人好過你屈我講過咩apsc ff同光圈入光量一樣

根本就同你唔熟 又扮熟 又幻想啲說話話我講過 比啲人莫須有罪名

你同林鄭有咩分別? 笑

你咪繼續吹囉 呢到啲巴打心水清 你講啲廢話全部都係證據證明緊你嘅問題
證據就喺到 你入嚟憑直覺唔憑證據鳩up

大家都見到
我就冇講過

你鐘意屈隨你
冇咩興趣知道你做過咩

我只知道你今日嚟Nikon post顛倒是非黑白
巴打已經話你閱讀障礙睇唔清人地講咩
你仲喺個post發表錯誤嘅言論
仲要係冇證冇據嘅憑你一廂情願誤導呢到嘅巴打
話咩Z24-70/F4不如F mount大三元 24-70/F2.8G

上邊有證有據你洗版或者講其他野兜花園都冇用

https://youtu.be/vOkT89Xga8g

我就擺出事實 用證據篤穿左你
你就嬲到咁 仲死頂
然後講埋啲九唔搭八嘅野屈我
話咩apsc 同 ff同光圈入光量一樣
我就冇講過呢啲野
我亦都同你唔熟 唔好屈我

你見屈我唔到就人身攻擊
卻始終不肯面對你講錯左嘅野:
「Z24-70/F4不如F mount大三元 24-70/2.8G」

我都費事同你嘈
喺到洗版都冇意義
我已經證明左事實 Z24-70F4光學質素係好過 F mount 24-70 F2.8

你冇證據講咩都冇人信架啦
3:49咪擺左張color chart係角落頭囉
巴打要睇真憑實據

唔係你識得大聲撒野就大曬
大家唔好信個「不了又返工」
個test有測試邊角位置

佢又係睇都唔睇就屈人

算吧 你去第二到撒野啦
Nikon post一直都好地地 大家都理性討論
講咩都講求有證據 先說服到人

你一入到嚟就烏煙瘴氣
冇證冇據 只憑你大聲全部人就要話你啱?

你煩唔煩?
呢到唔歡迎你 ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞