Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Othercide呢隻點睇
同XCOM2比
呢個真, 玩到個人好負面, 但會一直玩...
Divinity: Original Sin 2 係咪成隻game 都好多字?
個人覺得係rpg入面算唔上多字

順帶一提,有繁中
無所謂 玩左先
班大陸仔有都玩俄啦 仲點會玩高價區?
有xcom2了
唔鐘意佢兜頭射都miss
metal gear v買唔買得過?
講緊DOWNLOAD SERVER
哦 我多數係首爾 keep住9x mb/s
買終極版
https://isthereanydeal.com/game/metalgearsolidvdefinitiveexperience/info/
去gamesplanet買
gamesplanet UK做緊 £5.40
我以前好似買係5美金左右
唔該巴打
隻Game本身好唔好玩
等陣先
原來隻GAME港區平過大陸區
仲要STEAM都打到75% OFF
咁係返STEAM買差唔多
小島係垃圾K社最後之作
唔洗問啦
唔玩都要買黎收藏

係返STEAM買OK
今日再課多張gift card買game先
估唔到nier summer sale 都唔減價
Steam有乜SRPG推薦?玩過xcom2
唔係囉
跨得最多應該係根區
同埋DOWN GAME同錢包區域無關
揀咩區都得
Steam有冇一啲好似PS4 dead nation 依類型射擊game推介?即係俯視望落去嘅射擊game

特價買咗dark soul 3, tomb raider, detroit become human
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞