Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
上網睇話戰鬥唔錯㗎喎,ching可唔可以講多啲
咁我要買個雙usb 頭嘅線?
我係PS度玩
一開波你啲裝備有限嗰陣, 戰鬥係要摸索下, 要role play獵人咁stealth, 搵弱點打

但係隻game有得改造武器, 同埋有更多唔同種類武器
戰鬥個feel同動作係唔錯, 但係玩家本身玩得熟手, 有足夠火力嗰陣, 戰鬥難度就跌得好緊要

戰鬥就睇你個人係咪自虐型玩家, 想沉浸下係個遊戲世界, 隻game真係佳作, 尤其係frozen wilds 嗰部分好明顯睇到比base game進化咗
未玩過1直接玩2會唔會唔明個劇情
見佢依家Stellaris: Ultimate Bundle賣$577
唔會,原罪1同2完全無關聯,係同神界1,2有關聯,但神界1,2既畫質你應該唔同想玩返
想問依家仲有冇save bug 問題?

https://www.youtube.com/watch?v=E7GDXFss2q8
無遇過
我上年玩dlc個陣都無問題
有都應該fix哂啦
平民垃圾就咪撚貼啦
隻game都唔知試清楚未嘅就學人屌game

Btw 我day one都冇試過save bug
我玩開刀,有掛好易睇
下下都隔牆殺
Zombie army 4 dead war有冇巴打玩過
係咪L4D咁,值得值得買?
好多負皮
平民評game真係好一時時
不過最難頂係成日係度chok啲英文日文, 真係當人唔識咩, 正正常常咁讀出黎唔得嘅
steam上面recent reviews 係"mixed"其實已經伏伏地
最經典係咪極速爆xenoblade
好彩自己玩左一排先上網睇下game 評
如果睇左佢game 評再揀game 玩就死得人多

以前一直有睇開佢 雖然腔調太獨特
但xb 之後block 左佢個channel
咁game review呢啲不嬲都要睇多幾個
好似最近隻biomutant 唔同人講嘅野都差好遠
因為買嘅都係PAYDAY2 FANS
隻GAME肯定比唔上PAYDAY2
不過宜家90% OFF我就買黎體驗下啦
有冇人玩過wasteland 3
見佢特價心思思 想問下係咪玩法似xcom?
利申幾鐘意 xcom
Kingdom come 出奇地好玩
戰鬥果下係,但同原罪一樣,主打劇情性選擇導向遊戲,唔係關卡戰鬥類別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞