Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇巴打玩過Stellaris同Endless Space 2
真呀, 3係最痴線嗰集, 4,5反派有少少賣溫情搞到無咁癲

ubi game一貫作風, 第一次玩好新鮮, 玩多兩集就覺得為做而做
又鞭屍
我MSI打手事因成部機都係MSI 其實係咁岩...又無玩主機 咁咪襯埋部機用MSI
呢隻499 幾好用
7仔
5唔係冇
但少左囉 有時個鎮係高位 玩家係低
想狙係要入個鎮 最盡都係上屋頂
咁就冇得睇曬成個鎮去觀察

希望6有改善 好似話3代反派Vaas 會出場
我想問下啲related問題,
就係點樣block steam receive update。
因為你明有啲game係需要mod嘅
dlc 好似全部差評
係咪可以skip?
買XBOX貪佢有專用電池買可以直接插電, 而且多第三方廠出配件
其他廠一般都係行AA電, 未必有專用電池

360版, 不如買其他廠, LOGITECH直頭行2.4G夠穩陣
買部叉機+靚AA叉電就搞掂

印象中香港MS冇賣360版, 聯強代理都冇入, 你諗你
幫左你GOOGLE下
好似SET唔自動更新+斷線開GAME先得
如果隻GAME容量唔大
可以download depot方法將舊版GAME DOWN翻落黎
或者一早將GAME目錄移走試試

本體就夠
有冇巴打玩過俠之道同河洛群俠傳 邊隻好玩啲
我試過吖,離線嘅話,一買新game steam就開始pull 舊game update。
將game移走都係要連steam,我試過下啲steam emulator都rip。
呢種全包版本唔洗煩
2.4G + 內置電池 ,仲有ANDROID OTG玩
係有D貴同埋粒電得8個鐘似乎太少
你用落一次叉爆玩到幾耐??同埋有冇得換AA電
如果你果隻GAME係ONLINE GAME
如果隻GAME規定最新版本先比你連線
咁你唔洗諗

download depot放多隻舊版GAME佔硬碟容量囉
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=889624474
哩個係舊方法, 新方法額外要配合CHEAT ENGINE改野先用到
先DOWN到舊版GAME
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2028373700
冇開呀 開咗差好遠
不過我補充返
用CHEAT ENGINE改野DOWN完GAME之後
要閊左CE同STEAM
再重開STEAM先好玩VAC GAME
dlss 2.0打後開balance或quality我睇唔到同native有分別

而且重好過垃圾taa
好重覆
真點無限loop
如果唔介意無限微調不斷試玩法其實ok 同埋要係咁刷料起野
我玩到第三關已經開始悶 隻驚放左喺到
Divinity Original Sins用手制好冇玩
提醒下HB月包訂戶
今日之內要暫停/取消就盡快
好似係今晚要截數比錢
兩隻都唔錯
俠之道 係純養成+走劇情 有係限既回數揀方向養成
河洛群俠傳 好大個地圖任你行(開放世界?) 解主線支線方法唔同會影響好多劇情
如果論耐玩度 河洛就算睇攻略 全解+完美破 起碼玩100+小時
俠之道就未出第三年(結局) 以目前來講我自己重玩左3次
唔洗換電 直接插住USB線玩 邊叉邊玩 玩到咁上下又抆返條線繼續玩
都唔明點解買xbox手制唔包粒電 要另外買
手制已經4舊水 粒電又百幾蚊 買佢舊接收器又舊幾水
加加埋埋成700幾蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞