Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Maneater 好唔好玩?
冇 第一支vr game
我玩上癮太耐比個headset紮到頭痛
係唔係雜牌手制?
一係用steam功能手制模擬返鍵盤
Grim Dawn 大家點睇 好似幾正
神驚 玩多過300hrs
唔係,我本身用xsx掣先,之後仲試過ps4同switch pro掣全部都唔得 最大問題係我鍵盤都操控唔到
有興趣
想問駛唔駛買埋DLC?
我諗住過左early access先買
兩個故事DLC Ashes of Malmouth同Forgotten Gods必買

Crucible Mode就純粹鬥獸場mode, 冇乜用, 你可以睇下再決定
Loyalist Items Pack 純粹外觀
有個dlc有兩個職,遊戲係雙職系統,所以都少咗唔少組合

同埋本體個故事跟本唔完整,係得一半咁,有dlc先齊,而且個級數上限先提升到。個級數上限低咗即係少咗技能點,end game體驗

所以其實都建議買埋(利申淨係有買同玩本體
果時頂唔順diablo 3, 轉左玩grim dawn, 原來玩左1900hrs....不過呢幾年都無再玩過

轉玩Wolcen 伏到仆街....

grim dawn真係神作, d builds 多到玩唔完

利申: 未班過poe
頂, Wolcen我都伏咗一鑊
Xbox game pass有得試
頭先玩完 覺得幾悶下
買左SD高達,點解架獅子座換左個skin就當新機,仲要能力一樣
另外D爆炸爆到成個mon都係,係咪睇緊變形金剛?
鍾意玩魂系列
仁王2值唔值得買?
係咪可以coop
Pillars of Eternity 玩玩下棄咗驚
Xcom 2 爆咗機 都覺得幾好玩
仲適唔適合玩 Divinity 2 OS
睇 game play 都幾似
買AGE EMPIRES 3
DARK SOUL
SEA
DIVINITY
仲有冇推介
大家覺得witcher3同horizon zero dawn嘅性質近唔近 事關我witcher3 打完師鷲就冇玩真係冇乜心機睇劇情
之前horizon PS4已經好想買 但冇PS4
依家想買PC 但係我驚會好似witcher咁 好快就悶到棄
同埋我見horizon評價咁兩極 我驚自己係負嗰邊
記得轉ARS 區 買game
想買但冇frd 陪玩
而家好似轉唔到?
有D想買P5S
但真係好貴
冬季有無機落到50%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞