Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔買新好易中伏, 仲要水貨, 實係d翻新手制黎.
試過係鋪頭買, 感覺上係翻新手制, 細心拆開包裝好似有少少積
跟住我去左百老匯買就堅係新 4舊幾水 仲開心用緊
百老匯都會有假貨
如果係2手
150算貴
淘寶2手第3方廠PDP XBOX 360制 59蚊咋
官方果隻2手賣80
不過耐唔耐用就唔知
但我唔信手制會翻新囉, 代理拎
果時唔知道黃金係水魚場
係果度買過一次老翻xbox手制嘅經驗 話我知都係買翻正版啦
無謂拿自己黎搞
我上網睇過人做比較片
真係要插入電腦試/拆開睇電路板先知
單睇包裝好難分得出
5000蚊卷入落邊個平台可以係steam到用
窮撚啊我 得200-300 預算
應該可以買steam點卡
順便講埋
老翻XBOX 360制淘寶賣3X左右
唔好ON99 150去試下係唔係老翻
一係買隻雜牌一百幾十

你都預兩三舊, 買XBOX ONE掣都係多一舊水, 當預支消費劵好過
Steam用到八達窿?
用咩平台買到
360手制好似係大陸d已經停晒產

但你覺得d重拎住個模嘅廠家會唔會真係就咁放手

所以面家好多買到嘅360制都係高仿
非官方野,但其實係以前官方承包商造
所以有一定質素,但又同正版有d分別

可唔可以出黎答下點解咁多人被移民
點解6月25講完6月27日就會180度大反轉架
個策略呢 去左邊啊
我買開數字買大數目唔知咩事仲平過直接信用卡直充steam 不過前提係要用wechat俾 睇你肯唔肯用
我尋日收貨
https://item.taobao.com/item.htm?id=603652556282
59蚊果隻 (未計運費)
透明殼PDP
電路板一睇睇哂冇可能假
咁好彩我收到果隻2手痕跡都唔多
耐唔耐用唔知

如果冇辦法淘寶OR唔想2手
咁就唯有正正常常買全新XBOX制
官方買果D
好意見
大家都窮
印象中有段時間好似用到,不過好似CUT佐,搵唔到
仲未時靚午
代充小心D
有機會黑卡
8591都有買過 話就話有咩10萬保障
其實好流 條例既裂縫多到成個人打橫行都得
高仿同第3方兩樣野黎
第3方XBOX制係M$真係授權
真係有水平
會有自己品牌(例如POWERA OR PDP)

而高仿=翻版
入面屎黎
佢會直接話自己係M$ XBOX制唔貼品牌
D咩鳩野默許重來都唔會信
之前psn夠話默許人share game, 又咪有fd比人ban鳩左
佢重打去Sony問,個客服話從來冇話過可以比你share
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞