Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
是咪好爽果隻先
正野
禾用Xbx 跟機果隻咋都已經巧C伏
想買有線版但缺貨...出街買線驚買錯/中伏
豐澤/百佬匯買咪唔驚假
最新版係中間三粒制 舊版得兩粒
我上個月買$398 定$389
可以是但用type-c線插電腦就用得
如果想無線請買$179 隻手指做receiver
用普通藍芽成日斷線
389唔連線? ms store same price
係wor type c 線都易
btw見到ms store comment 要update patch先唔斷
ching 我好亂啊
https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/Xbox-Wireless-Controller/MICHK01609?locale=zh_HK

呢個有冇線? 佢下面冇寫線寫左電only
好彩今次無事一直都係用儲值咭入錢 唔知關唔關事
之前用信用卡被人強制回港
Curse of the dead gods
買咗未買 比唔到評價
其實我明 佢個兩隻一樣啊 ching thx 講解

只係想買個package 跟線 咁買少樣野

剩係搵 差電就得
好撚好玩 必玩美日rpg之一
係啊 如果買 應該會咁配置
唔想dup咁多電芯

即係要買線 專用電/電座
風火水電咩屬性嘅魔法都有
玩到後期真係要靠啲近戰做前排
後邊啲主要輸出一俾人掂到通常真係即死
所以一般都會裝個死咗之後可以復活一次嘅技
買個ps4/5手制一撚樣姐
都係藍芽配對完steam就認到
我玩forza4都咩都唔洗set
https://youtu.be/aziZyqOtR6o

Ps4/Ps5手制都係一樣咁樣配對
係steam tick返個option就得
battle of wesnoth (開源game 免費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞