Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
買 好玩
要買直接買終極版 3xx
Ps4手制usb直插電腦就得
我買左標準版 好後悔
要買就直接買終極 好好多
https://store.steampowered.com/app/65790/ARMA_Cold_War_Assault/
https://store.steampowered.com/app/594550/Arma_Cold_War_Assault_MacLinux/

9日前送過
今日又再送

7 月 4 日 上午 1:00 前免費取得即可永久保留。
我就係買左GOTY有1+2
但係有三張地圖,New York 同唔知邊度係冇包

又冇得單買
依家唔小心車死人啲黑警都唔理
你都係買Hitman 2 Golden Edition再加佢個GOTY Pack咁買定點買?
我咁買見有包New York,佢唔係包咗喺Hitman 2個Expansion Pack入面咩
淨係買呢兩個都夠晒?
但聽講steam版冇咗LT RT震動?
我屌 咁都有負皮

好似係
都係grim dawn, torchlight 2 (3好似好唔掂)
另外wolcen係大伏黎, 唔好俾畫面呃到
係咪應該專攻一樣 有冇話 物or魔 好玩d
冇乜 cheat
但剩低玩嘅人都玩左有段時間
變相會難d 拎冠軍(不過依家有補償方法)
其實klei 啲game 都高質
你見上面都多人講

騰訊自己game廢
但就專買高質嘅廠商
近期啲嘅白金工作室同fatshark 都係好野
(後者買左三成做大股東)
唔得
有冇人仲用阿根廷買game冇事?
我都諗住玩,好似幾好玩
買左,係唔錯但內容暫時唔多,
我強烈建議遲d 先買
而且好少CHEAT
但係好多老屎忽
好難食雞
有冇D輕鬆類介紹
想放工番屋企冇咩壓力打下機 如果不停要load save hardcore就唔太岩
對上一次打機已經係GRIS同Hades
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞