Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
請教下咁多位巴打

有邊隻resident evil 可以連機同人合作過?想同條女玩
5同6賣點都係雙打
但唔肯定steam有冇連機
你去個page 到望下
RE5個雙打幾好玩
唔該巴打
想問隻tam tam會唔會減價 見佢今次冇減到諗住black Friday 再睇下點先買
似係搶先體驗只加唔減
好易悶
真係瘋狂loop
一開始嗰幾個鐘有啲新鮮感都仲叫好玩
後面就變咗farm game仲要同一個地圖
數值遊戲
Klei 唔係100%騰訊中資咩
見上面咁多人買
係冇人知,但係遊戲is not fucking 政治
你諗你啦
https://zh.wikipedia.org/zh-tw/%E7%A7%91%E9%9B%B7%E5%A8%B1%E4%B9%90
我只能講
企鵝嘅魔爪只會越伸越遠
想問下有無咩game 好似工人物語同banished 咁既開托game
但可以係mac 到玩
最好係非宇宙類型
原罪2 戰鬥有咩技巧
連一開始d鱷魚都打唔贏
你玩最難難度?不過原罪2戰鬥的確有好多技巧,又可以玩環境,又可以玩屬性克制同連續技
其實有好少量支那驚都幾高質不過真係極少極少
ps騰訊全部都是辣殺
我暫時仲係玩到好似無雙咁
利申 新手岩岩先出島
我用騎士 +召喚+弓手+冰法
dlc有冇必要買?另外如果想睇中文係咪得簡體漢化??
想問下Forza horizon 4 steam可唔可以用ps4手制玩
玩左8個鐘左右就開始悶
豪華版淨係多一堆周邊野 soundtrack/artbook/wallpaper
DLC係最近先出我都未玩 之前得閑我會買埋
我玩果陣是得殘中而家唔知
見佢史低都係得5折,唔知買唔買得過
隻game難唔難玩?上手會唔會好難?
成日油地放火炸人炸埋自己
睇你咩難度 最高難度我覺得難過原罪2
但前期有車唔會太難 你可以體驗用坦克車人
如果鍾意玩原罪2我覺得5折唔使諗
我當初都玩再幾日無食飯同訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞