Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
各有各好 佢係成個介面都會因你用手制/滑鼠而改變
滑鼠係執背包/買賣野果啲頁面會有著數
手制就探索方面易啲搵到隱藏野/制/機關果啲
同埋手制個介面會寫明個角色唔同性格特質既兩極會為你有咩加成
滑鼠印象只係寫你有咩特質但無寫效果
前後買過兩隻 第一隻買完返黎爆左一隻dark soul3 同玩左陣尼爾自動人形之後粒磨菇制已經有漂移問題(玩ds3冇掉手掣)
第二隻買左返黎半年左右條電線已經虧虧地 成日郁一郁就都detect唔到
最後肉赤咁係Microsoft 買左Xbox one 無線版手掣到而家用左3年左右都正常運作
建議就唔好慳個少少錢啦 慳埋慳埋都唔夠你換壞手掣
聽住歌送貨真係巧爽, ps4 版未爆 但都係要買PC 版,戴住耳機一有時間就玩, 反而其他game 買返來擺
BF4 好唔好玩?係咪有劇情模式?驚玩多人輸到del game
BF系列出名外掛多
劇情又少...
外掛GAME黎
https://store.steampowered.com/app/768520/Red_Solstice_2_Survivors__2/
Red Solstice 2: Survivors - 紅色至日2:倖存者
呢隻新出既game 都幾值得大家去玩
有一班fd 既話會更好玩
即時戰略遊戲
我查下先,thx
dlss係用黎提升效能
有冇人有買IT TAKES 2 ,,好似幾好玩. 一部電腦可唔可以2個人一齊玩.定係要買2次先得????
Middle-earth™: Shadow of War™ 好唔好玩??

不過唔關三部曲事
前傳嚟
公式化open world
但畫面打擊感都唔錯
Btw xgpu有得玩
Mafia Definitive Edition $190就有
yes用預設
呢d不嬲係消耗器
百幾蚊一隻低玩
飃移其實可用joykey黎降敏感度
果期神作來
Gameplay幾好玩
但玩玩下變左獸人育成game 覺得唔對路無玩
本身expect 係中世紀史詩劇情類似witcher3果類game
雙人合作既神作
是但一邊買咗就可以remote 2份玩
第二集玩左陣覺得d野好撚重覆
第一集感覺好過第二集
唔該你先買payday算
南韓首爾實測最快
我bf死忠其實bf系列好正 外掛呢啲睇你果日好唔好彩
PAYDAY你想買1定2?
不過1同2都冇人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞