Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Forza Horizon 4 好似好玩咁
想問下3個版本有咩分別?
8bitdo pro 2囉
不過係大陸嘢
利申用緊xbox elite 2幾個月就飄移
你想pc同switch用同一個手掣咪好似我咁
買8bitdo隻磚再配xbox one手掣
咁又唔知
因為我本身就買咗條v記嘅usb to usbc線比個手掣
買良值switch pro制未可以
Satisfactory
唔使喇 我用8bitdo磚同xbox one手掣已經可以玩到pc同switch

STEAMDB有
但要自己去睇
我自己做法係FOLLOW其他STEAM GROUP同睇KEYLOL
我自己成日睇STEAM動態其他GROUP會講
仲有1個辦法
https://steamdb.info/upcoming/free/
下面有個 Follow #free-promotions channel in our Discord
你先加入STEAMDB DISCORD
https://discord.gg/steamdb
然後再去VERIFY(SIGN IN THROUGH DISCORD)

入到個GROUP會見到
Free Promotions嘅頻道可以追蹤
如果你有自己嘅DISCORD
追蹤之後
你個GROUP都收到同自動POST出黎
好唔好玩之前玩過darkest duengon 幾想玩啲類似嘅game
仲有
https://barter.vg/
首頁果度Giveaway Activity
睇埋其他平台FREE GAME
仲有D FREE KEY
哩個係我睇得最多
我都有買

一玩停唔到手,好多組合,幾日就廿粒鐘
比slay the spire多,6x2個角色,每個仲有三種升級,仲要雙種族
正常價
特別色就420左右
上xbox 網睇正價黎參考下
我之前都有買slay the spire
想問如果想玩Divinity: Original Sin2係買邊個好?
Divinity: Original Sin - The Source Saga
定係Divinity: Original Sin 2 - Eternal Edition
一係買原本
一係買Divinity: Original Sin - The Source Saga
哩個係1, 2代合集
如果有打算買1代哩個更抵
哩個問題就黎要加去Q&A
其實冇分
two point hospital有冇需要買DLC
你睇返上面 我都係喺2000fun買
我2款都有用
只不過因為我轉插唔啱先用xbox one多
只要你有usb to usbc線/買啱藍牙接收器就用到xbox series x/s嘅手掣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞