Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Gold edition張display card冇RT core既話開唔到game
想買武俠game 最好自由度大啲
鬼谷八荒 俠之道 俠客風雲傳前傳 三隻會點排?
同埋本身已經買咗太吾 鬼谷同太吾玩法係咪好似?
有冇師兄玩過Dragon's Dogma: Dark Arisen
評價如何
上youtube無意中睇到條片
見d弓手好撚型棍而且又有繁中
八方旅人抵唔抵買?
半價都$214.5
聽講又幾好玩
xbox gamepass 有
$10 3個月
Divinity original sin 2 有幾個版本 想問買邊個好
好玩 好有冒險rpg feel
原版就得,其他都係bundle有art book或其他集數.個Sir Lora dlc都唔洗買,因為本身包埋
唔該哂
佢有兩個版俾你down
你down普通個個就得
enhanced edition個個先要rtx
俠之道>俠客前傳>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>鬼谷
俠之道王道劇情, 武林群林果隻養成既簡單版, 衰在現實版學院, 一年更新一次對應返隻game每年
俠客前傳爆左一次normal end, 如果係河洛fans會玩得幾開心, 多彩蛋, good end直情真fans向先會明
鬼谷初初一個鐘幾新奇, 之後機械式farm, 打怪拎料升階->升完去新地圖俾人SM->換功法->loop
唔玩一代會唔會投入唔到
人地送左張 美金gift卡俾我 香港用唔到
我1, 2都冇玩過
但係儲GAME角度睇會買埋
-30% OFF
如果嫌貴寧願等

或者等玩過1代嘅人答下
咁冇計啦
做咗水魚新版玩唔撚到switch
電腦用緊switch個8bitdo adapter
問frd借咗隻舊xbox手掣
隻新嘅都唔知點好
thx ching 想買了
腦場好多舊舊版(360時代), 同埋好多老翻假貨唔識分好易中伏
官網免運費的話上網買好過(但經常斷貨)
有線版=跟埋USB線嘅無線版, 同埋冇乜款揀, 純色
無線版=送一次性AA電2粒, 但冇線跟=靠電芯/專用電池供電
總之今時今日同價的話一定買SERIES X版, 印象中當年MS吹到新版延遲低D+續航力高D

PS.無線版都可以插線用唔怕冇電
我想要新版, 不如交換
有冇人有INDIE推薦下
我就 電腦配置唔搞住 多謝 清 你提供意見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞