Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
horizon 抵唔抵買
係咪有人買左Kingdom Come

Killer Bundle 18 - US$7.99
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance – From the Ashes - DLC
Kingdom Come: Deliverance – Band of Bastards - DLC
Help Will Come Tomorrow
Overpass
Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Rise of Industry
Rise of Industry: 2130 - DLC
Hotshot Racing
Sundered®: Eldritch Edition
179 果個都唔係藍牙
2.4G 黎
穩定程度都差一大節啦
而且藍牙仲少左D function
買咗Divinity: Original Sin - The Source Saga$126.45,包哂兩集好正
forza horizon 4 好似好抵買
但steam版用唔到g29結果退錢...
就出新
同埋佢個價差小小夠買1年m$ pass
好矛盾
雖然-左50
唔追新 , 純得閒玩幾場過下手引 係咪可以入手
我就覺得所有game-50以上已經可以入手
差在係儲定玩

Forza 唔知年尾出新之後,舊呢隻會唔會再減呢
講講下即係又等新
唔熟,想問steam版洗唔洗join xbox金會員先可以玩網上多人連線嗰啲嘢?

係等出新買返舊
因為forza我就多數買黎儲唔玩
佢個戰鬥系統超難用,
所以我都盡可能唔同人打,
係山遇到兩個以上既山賊如果我無弓無馬,
通常都死,
同埋好真實,
啲甲幾靚都好,
一打完就要維修,
都幾煩。

次次打完重甲兵都咩到龜速欄返市集賣野。
一打完就要維修真係好撚煩但唔著甲比人圍又GG佢好多野都好真實既,除佐點解咁撚多山賊可以養得起套重甲雖然重甲山賊係我賣裝致富之道,但其實好唔合理囉重甲養已經要好貴,都算,我當佢係逃兵,啱啱出逃,但著到咁重點逃

戰鬥系統我覺得比起魂類已經好易,基本上係得開始難,後期換佐重甲裝,等級升上去,技巧磿練過後就唔難打,配合劇情好真實,後期我唔係唔夠打,係覺得D山賊多到好撚煩可能因為我係玩格反,打山賊好耗時間
續集完全無消息
河洛群俠傳第一次試open world我覺得有d眼高手低既, 但係玩落都可以, 之前我玩懶得慢慢升同再重玩用左修改器 但係如果慢慢玩應該係ok, 不過唔睇攻略可能要玩好多次先試到晒d 女女ending出黎, 同埋佢好似仲一路都update緊野算係有心之作

不過上邊有巴打講唔同type其實無得比, 睇你鍾意養成多定open world多, 俠之道仲EA緊有potential , 我又唔太好open world, 所以會偏心d,
我會排俠之道>河洛群俠傳>俠客前傳>>>>>>>>>>>>>>>>>>鬼谷
岩岩見上面巴打推神界2 玩過 xcom2 想問下依隻gameplay時長長唔長
好長
二手有冇精
有pc set買制連adopter
留大技等佢過半血先轟落去 有啲招唔係太識避就用擋 盾個擋好屈機
真 一定係買elite 2
超長,BTW如果你係完全唔睇劇情,鐘意玩關卡戰鬥果D,原罪D怪可能唔夠多,因為佢始終係劇情遊戲唔係刷關卡,刷怪遊戲
horizon zero dawn?
呢隻你要預真係買黎睇故仔同睇場景
戰鬥只係一般般, 熟習下捉到路就難度偏低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞