Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我目前覺得召喚好屈機一開波2ap召喚元素2ap召圖騰 兩隻都可以秒郁 圖騰0cd 每round召一隻 仲要跟地形出屬性 萬能CLS lvl10隻元素怪仲要變埋巨形怪一拳一隻小朋友
依家wasteland 有中文patch?
之前玩得英文睇到好辛苦
不過隻驚真心正
好似幾有趣

你一個角色會學幾多類技能?

我而家一個弓手,一個坦騎,一個土火法,一個水雷法。
佢講殘中漢化不嬲都有
我原罪2都係玩普通難度, 最高難度打唔贏醫生啦
咁wasteland重唔重劇情?一般爆機要幾耐到?
極重劇情鍾意點玩就點玩 好多個結局
求單機抵到爛既game推介
第一次玩無乜觀念仲未出島
我弓帶元素+催眠彈+閃現 物攻秒小怪+破魔防
騎士玩控場 主力召喚師 狂出元素圖騰 法師控場+AOE
利申新手
Tainted Grail: Conquest 好玩
想問下Grim Dawn要唔要買Definitive Edition?
定係最普通$37就ok
有咩op職?太耐冇玩唔記得了
FALL GUYS新MODE有得刷王冠
未FIX前可狂刷
請問有冇啲Diablo-like 嘅遊戲介紹
暫時玩過poe, grim dawn, chronicon
Tainted Grail: Conquest 我都有玩
召喚幾正 弓手屈盾
flip card 隻弓勁屈
點刷即刻玩
過3次浮遊板
唔限時唔限名額
冇人拖時間7分鍾3局1場速刷
一定要買ashes of malmouth同forgotten gods, 多兩個職揀同埋兩大個地圖, crucible optional
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞