Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔使驚
hotline miami難度係幾何級數上
自問打機ok
打2最後個關卡左幾日del左game
根本打唔撚到
啱啱出隻 緋紅結繫 個post
有人PC版用PS手掣, 然後quick time event 叫佢禁A掣
far cry 5 玩唔玩得過?
想用下槍"突突突"就還好

故仔完全係眼高手低, 故弄玄虛, 實際冇頭冇尾, 班dev好似隊咗草咁
續作new dawn直頭係垃圾
M$ os 比你認到Sony野比足面你啦
有冇人講得STEAM活動D故仔
有D好1999
有冇人覺得STEAM活動D故仔
有D好1999
頭3隻未玩過 好似都唔錯
mark低先
佢地係好勁,其實最重要係stress control,curio用錯道具會有好多負面效果
new dawn根本就係dlc, ubi當隻新game賣搵笨柒

正價買就無謂喇, 而家-80%其實ok
俾你咁講完,唔係咁想買
典型ubi open world game, 玩法一般換湯唔換藥

幾十蚊當睇故仔都ok嘅
提醒下
買完GAME記得去埋
https://store.steampowered.com/points/shop/
睇睇
雖然買得少GAME未必買得起
呢隻好似要刷lv

唔夠lv打高lv野要打好撚耐
電用eneloop好過啦,乜都用得
Amazon 8蚊粒都係1x鎂,無限loop
Xbox手制手感世界第一 吸過吸手波
利申 未試過用ps5手制
baba is you, outer wilds, the witness, portal

個人覺得,superliminal比我想像中無咁有趣,都叫唔差,但係唔夠上面嗰幾隻好
一開始係幾新奇,但玩落就覺得嚟嚟去去都係嗰幾招咁
手感黎講個人覺得連360個個都好過ps5

利伸未試ps5制個阻力
想請教多一次
有冇巴打知道隻狼有冇21:9 ultrawide更新可以用...?
我知道官方無 上網搵過o個D又用唔到
麻煩晒!
姐是咪 Xbox 手制 電腦都可以用?
多謝 cing
好摸以用 藍牙發射器
咁 無線Xbox 手制連唔連到
我就係用ps手掣打電腦game
根本打得耐機都唔洗理,望住Xbox鍵位都知係禁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞