Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
點睇factorio?永遠正價
想問下送game問題
朋友係日區,隻game日區無得買
我港區送比佢係咪都係玩唔到?
隻game係龍珠z fighter
唔好聽佢水你
要買一定係買最新xbox series x手制(三粒制果隻) PC係可以用到無線
你張圖重要係xbox one最舊版果隻手制
千其唔好買
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition
係steam $60 only
低價區送唔到GAME比高價區
就算送到, 要用VPN開禮物, 個操作好複雜
用5%卷買包$58.x #sad#co仲多咁多隻驚
原來係咁
可惜已經有Shadow Tactics
Royal D DLC係多D嘅
如果我係新手, 我會剩係買TIER1, 等KINGDOM再落D價OR入平D包
不過我TIER1都有D GAME已經有
所以今次會PASS
oxygen not included真係好正,要繼續睇片研究,玩到要散熱未搞得掂
借問仲有其他類似經營推介?
暫時睇緊隻Endzone - A World Apart
已有
Stardew Valley
Planet Zoo
Cities: Skylines
J̵̠̬̤̰̗̟͇̫̪͇̟̗̫͗͐̓̍̀̾̚͠ư̷̗͖̩̦̳̲̬̣̺̤͔͉̫͙̤ͅs̸̝̩͇̯̟̙̫̺̟̒̐̇̽͊̆̀̎͂̉̚͝͠͠͝ț̸̨̛̛͍͉̞̠̤͇͓̠̞̳̺͎̓͋́̈́̈́̍̉̈́̓̈́͘͝ ̵̢͇̩͓̖̠͑M̷̝̯̬͇̣͇̺͍͉͎̻̼̦̞̽̌͌͆̋̓̓͑͘ͅo̸͉̺̜̫̗̺̹̣̙͎̬͙̊͌̒̒͂̈̕̚ͅǹ̷̥̫͕͕̺̫͙̙̮̯̾̊̋͗̒͘i̷̙̺͇͙̙̟͕̦͍̼̬̪͕̹̠̮̓́̀̎̋k̵̠̮̩͚͓̖̩͛a̸̡͔̺̦͍̘̦̔̌̌̀̌́̊̿͠͝
出左
好撚好玩
點解我入到第二個場景死咗又重新開始嘅
最近2077係咁賣廣告話好佐好多,有無人玩返試下
呢隻係rogue like黎
姐係每次死都要重新嚟過?
竟然有人 駁到 大家點睇

你指嘅是呢款?
係喇
總之行入game舖
要隻xbox最新手制
有新買新
唔好成日諗埋d咩轉插轉用一雞幾味
精細操作一定比唔上自家原裝手制
再者宜家ps5同switch pro制都好好渣手

我意思係佢要買新就買呢款 我新款冇轉插所以電腦插線

同埋因為我switch同pc用8bitdo舊磚無線
所以先用舊款手掣

8bitdo舊磚同新手掣的制式唔同
如果我講得唔好水咗佢嘅 sorry
買最新啦 係我講得唔好 sorry
好撚正,不過好似講明唔會特價
舊版都唔差呀包埋充電池

係無藍芽
係 一路玩會unlock啲野咁
Xbox新嘅手掣仲係唔係入電池定叉電?
本身已經有xbox elite 2,打算買多一個細雙打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞