Steam儲Game唔玩 #19 2021年夏日特賣(2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

即插即用
藍牙可以無線用
其實2隻制d制位差唔多
不過有強迫症個d睇到會唔聚財姐
支區>俄區>根區/土區
但4個區有D GAME差唔多
有時支區最平都有可能
https://store.steampowered.com/app/1310210/CORONAVIRUS_BATTLEGROUNDS_Covid19_News
頭先睇GAME見到D咁嘅野
不過冇人玩唔好買
有無D類ROGUE但係又玩得爽既
好似HADES,SKUL咁
我果個係keyboard同ps logo跳黎跳去
一開始係show keyboard 按一下就變左ps
Dead cells / The binding of Isaac
Dead cells玩過唔太岩
Isaac隻公仔太小朋友
裝囡囡mod
Enter the Dungeon
Spelunky 2
Risk of Rain 2
Slay the Spire
有無人買過Steam卡
有無限期
諗緊遲下用消費券黎買Steam卡擴充個Library
係 而且Xbox手制手感最好
想買hitman 2 $89好似不錯
對呢啲人應該封acc
Cities skylines係咪買new player bundle就得
巴打ID係咩?
我加你
依家買bf 1係咪好不智,入到去係咪冇人玩
STEAM手制係吸手LIN
有心理準備先好睇
https://pic2.zhimg.com/80/v2-65aee380306fd81a877f37e4e622a3d9_720w.jpg
你7仔買果D就算
唔知邊度買果D就唔好啦
D卡宜家有限地區用
或者直接買有線版都得, 線都包埋
有線版聽講都內置咗藍芽可以當無線用
不過有線版就得一款, 無線版有好多SKIN揀
無線版冇乜野唔好買特別款, 透明款物料手感麻麻地, 兼容易出汗

你冇藍芽就要用佢個ADAPTER, 冇計
GAMING MOUSE/KEYBOARD/HEADSET一般都唔係行藍芽, ADAPTER反應D穩陣D延遲低D
(XBOX手制是撚但啦)
BF3都有人玩, 不過得外國2XX PIN SER, 兼9成9被人踢
低PING都有一兩個大陸SERVER

4/5都仲有好多人玩
1相信都有好多人玩緊(太耐冇開唔肯定)
買左doom external

仲有咩特價必買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞